Salvini : Čína se dopustila zločinu proti lidskosti !

Salvini se velmi ostře vymezil proti původci korovinové nákazy. "Pokud to čínská vláda věděla, neohlásila a nechránila, dopustila se zločinu proti lidskosti.Ti, kteří nakazili svět nemohou být spasiteli ! " Jasně a stručně řečeno.

Co na to hradní a pro čínský přicmrndávač Okamura ? Pronese stejně pravdivý projev v českém parlamentu? Vždyt Salvini je jeho ideový a obdivovaný kolega a dva poslanci SPD jsou v europarlamentu  součástí vlastenecké frakce, kterou Salvini založil.

Co si o tom myslí zdejší "zdravorozumáři" ? Opravdu jim jejich "zdravý rozum" velí velebit a děkovat někomu za to, že jim zapálil střechu nad hlavou a nyní si nejen nechá draze platit za vodu k hašení požáru, ale vyžaduje za to projevy uznání a přátelství ? 

Opravdu zvláštní paradox. Pokud podobné a o dost mírnější proti čínské  projevy pronášejí  čeští politici v čele ze senátorem Fischerem, jsou hned pro určitou skupinu terčem nenávistných plivanců. Nabízím Vám tedy jiný terč. Přistanou stejné nenávistné plivance "českých vlastenců" i na hlavě jejich italského idolu ? Bude i Salvini popliván a urážen jen proto, že se dostatečně na pokyn čínských soudruhů před nimi neplazí, ale naopak řekl na plnou hubu jak to ve skutečnosti je. Pěkně nekorektně a pravdivě. Tak se to mnohým přece líbí....? Nebo už ne?

Tak do toho. Diskuze pod mým blogem je k poplivání Salviniho připravena a doufám, že Vám to nenávistné plivaní půjde lépe než na hlavu senátora Fischera za podobná slova. Salvini přece pošpinil a urazil "zachránce našich životů" dobré a velmi drahé čínské soudruhy milované prezidentem Zemanem mnohem více. Jistě je taky pravdoláskař, vlastizrádce a kavárník....

Pořádně mu to nandejte! 

P.S Je zajímavé kolik se u nás vyrojilo obhájců čínských soudruhů, ti je snad budou hájit do posledního dechu i když budou připojeni na plicní ventilátor....

 

https://www.forum24.cz/salvini-v-italskem-senatu-cinska-vlada-se-dopustila-zlocinu-proti-lidskosti/

Autor: Zdeněk Bárta | pondělí 30.3.2020 7:18 | karma článku: 27,22 | přečteno: 1186x