Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Karma.

Zde se nejedná o nějakou vládní, nebo mezistátní roztržku. Ani o politický spor dvou světů. Zde se jedná natvrdo o vznik nové totality na bázi nacismu, která veřejně prohlašuje, že napadne klidně i půlku světa, pokud se jí ostatní nepokloní.

Ostatní svět musí dát ruským občanům najevo, že žijí ve válečné lži a že překročili pomyslnou hranici zdravého rozumu. A to všem, plošně a ve všech oblastech. Ať se podle toho zařídí jak chtějí.

4 0
možnosti
Foto

Já zaznamenala výrok Pljuščenka, který stojí za svým prezidentem a z toho mi fakt bylo smutno. Můj kdysi nejoblíbenější krasobruslař.

Karma.R^

1 0
možnosti
JD

J55a17n 59D67o52u40š32e82k

3. 3. 2022 20:06

To srovnání v titulku je naprosto CHORÉ. To nemůžete srovnávat i kdybych kdovíjak souhlasil s tím, že se Rusko má omezit na co nejvíce frontách.

0 0
možnosti
PL

Měli jsme v práci mladičkého Arména, neustále nás přesvědčoval, jak NATO obkličuje rusko, jak se jeho lodě narvané atomovými raketami beztrestně prohánějí v Černém moři... Sraz veškerého jeho příbuzenstva se konal kde jinde než v Moskvě, a když potřeboval narychlo letět do Jerevanu a chytil letenku už jen s přestupem v Kyjevě, celý týden předtím hořekoval a obtěžoval, jak je to šílené, že musí vstoupit na půdu těch zákeřných bídáků a podrazáků:-/.

Teď ten pan "..dejan" na "linkedu" vylepil příspěvek, jak je to nespravedlivé, že v našich školkách a školách jsou nechutně šikanovány ruské děti, a že s tím máme něco dělat..., přičemž o přepadení Ukrajiny mluvil, jako o "situaci" ..a že "až se vyjasní, kdo ji zavinil...":-/

Chtěl jsem mu veřejně odpovědět, že zapomněl na stejně staré ukrajinské děti, které jsou teď bombardovány, ostřelovány a zabíjeny ruskými raketami, jenže ten tlučhuba zablokoval možnosti reakcí.Rv

7 0
možnosti
VV

To je stejne, ruzni -ickov zde uz dlouho take blokuji diskusi pod jejich genialitami.

1 0
možnosti

R^R^Tady není co řešit. Je to zkrátka součást sankcí vůči Rusku. Musí to pocítit všude, kde je to možné.

5 0
možnosti
Foto

Všichni víme, že sportovcům na mezinárodní úrovni se říká "reprezentanti". To slovo vše vysvětluje - reprezentují svou zemi a pokud vyhrají, mají právo vyslechnout si hymnu své země a vidět stoupat vlajku své země. Nelze proto oddělit politiku a vrcholový sport.

Proto naprostý souhlas s autorem, ruští sportovci nemají právo v civilizovaném světě "reprezentovat" svou zemi, která se chová jako agresor a kvůli které umírají nevinní civilisté.

Za blog karmaR^

16 0
možnosti
Foto

Já čekám kdy prapor tohoto tématu zvedne slovutný učitel z Uherského Hradiště.

4 0
možnosti
PK

Vy mi jdete do rány. Tak jsem napsal pár příspěvků dle vašeho návodu na Google Maps.

Nyní už vím, že jsem fašista, lhář a že mám táhnout do plynu. A to jsem napsal do čtyř hospod a tří hotelů. Záměrně jsem vybíral města, daleko za Moskvou. :-)

2 0
možnosti
Foto

Karma do vyhnanství. ;-D

2 0
možnosti