Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... pěkně rozfázováno, z doprovodného slova jasně vyplývá, že je to v režii Ivanů. Kdyby tomu tak nebylo, mohl bych se mylně domnívat, že tyto pracovní postupy (fáze) používá  výhradně sekce pro zvláštní operace CIA a to bych vážně nerad.

0 0
možnosti

To všechno by se nestalo, kdyby Ukrajinci dodrželi zákaz  kyjevského soudu na pořádání demonstrací na Majdanu. Můžete autore sdělit, jak to že ten Putin tak dobře uměl předvídat, že co Ukrajinec, to bukanýr?

2 3
možnosti
JR

J39a56r24a 33R30a43n64k

3. 5. 2014 6:48

Demonstrace zacaly v listopadu 2013, Putin potreboval PR na OH a halvne klid, aby ta fraska probehla v kliduRv

0 0
možnosti
Foto

Promiňte, kdyby to šlo tak lehce, jak to vyprávíte, tak by tak by např. USA nemusely nikam posílat celé armády, protože by to zvládli různí diverzanti a odborníci na psychologii a elektronickou válku.

Nezapomínejte, že první se tam viditelně angažovalo EU a USA, že jsou tam izraelští vojenští poradci, kteří i formovali bojůvky na Majdanu, je také fakt, že moc mají v rukou oligarchové, kteří si nakradli na úkor jiných a peníze používají pro svoje zájmy, je také fakt. Kdo tam první křičel o vystřílení Rusů, byla Tymošenková, což je také fakt a co se týče národnostního zrovnoprávnění, to je také fakt, ozývá se i Rumunsko, kde v části Bukoviny nemají Rumuni ani jednu vlastní školu, ač jsou tam ve většině.

2 0
možnosti
ZB

Řeč byla o státech, kde žije početná ruská menšina,která bude nápomocná.Jinde to tak samozřejmě fungovat nemůže.Tymošenková na rozdíl od Putina nemá prakticky žádnou politickou moc,to co vykřikuje je o ničem...Předvolební průzkumy jí nedávají moc šancí a to je dobře,Ukrajina potřebuje někoho jiného než profláklé politiky.

1 0
možnosti
Foto

Já bych řekl, že první fázi, ale z druhé strany, začaly země na západ od Ukrajiny

1 1
možnosti
ZD

nechci to rozdmýchávat...ale využití soukromých vojenských agentur mě opravdu zaujalo....mohl by mi to autor nějak přiblížit...jsem již člověk v letech...děkuji...ZD....;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JS

Pro Putina hraje soucasna idealni kombinace na svetove scene. Naprosto neschopna , moralne i ekonomicky zbankrotovana EU, vojensky bezzube NATO a banda amaterskych levicaku v Bilem Dome, vcele s mluvkou Obamou.

4 1
možnosti
PH

Proč myslíte, že byl dosazen afroameričan Obama na trůn presidenta USA. Až si na tuto otázku odpovíte, tak budete moudřejší.:-)

1 2
možnosti
MR

vysvetlete prosim jak a kym byl dosazen, ja mel doposud za to ze byl i napodruhe zvolen, ne proto ze by byl po prvnim termu obliben, ale republikani nemeli po ruce nejakou silnou nebo rozumnou osobnost. Cekam na vysvetleni

3 0
možnosti
JF

To, že se jedná Rusku a Putinovi o vybudování Euroasijského svazu, nejlépe v hranicích CCCP, už tady píšu od Majdanu....

6 0
možnosti
EN

No, asi je to tím, že už nějakou dlouhou dobu se připravuje Transatlantická smlouva mezi EU a USA. Ta by následně výrazně změnila ekonomické rozdělení sil ve světě. A nejen ekonomický.

1 1
možnosti
Foto

Máte-li pravdu , jsme na rozhraní 5. a 6. fáze. Bohužel , Vy ji asi máte . Tak budeme čekat ,jak to půjde dál.

Není vlastně vyhnutí.Rv

7 0
možnosti