Romské chucpe a cikánská xenofobní nenávist.

BYL jsem tolerantní k problémům romské menšiny. Moji změnu má na svědomí současná nenávist romské chudé lůzy proti Ukrajincům. Romská elita a aktivisté musí být zoufalí. Jejich snaha je pryč. Hlasy romského rozumu jsou přeřvány.

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-stat-chrani-cizi-ne-nase-lidi-romska-zpevacka-utoci-po-smrti-mladika-v-brne-na-vsechny-ukrajince-40434610#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest220_personal_layout_2_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Kým? Jinými Romy. Nevzdělanou, hloupou a často línou chudinou. Lůzou. Každé etnikum či národnost takovou spodní vrstvu má. Mají ji Češi i Ukrajinci. Mají ji i Romové. Cikáni. Tam je ovšem proti jiným tato skupina mnohem početnější, nebezpečnější a nechutnější. A nyní se hlásí hlasitě o slovo.

A to dost hnůsným způsobem. Zatím verbálními útoky na lidi ukrajinské národnosti. Na všechny Ukrajince. Na ženy a děti prchající před válkou a i na muže, kteří na místo boje pracují u nás většinou na stavbách.

Už máme za sebou i fyzický atak na Ukrajince. Na dva překvapené a nechápající Ukrajince zaútočil dav lůzy v Brně. Cikáni po nich házeli židle a stoly. Vše doprovázeno výhrůžkami a řevem. Nikomu se nic nestalo a škodu na majetku ve výši 40 tisíc jistě uhradí zatčení Romové ze svých úspor. Tedy lépe řečeno z dávek na které jim všichni svou prací přispíváme....

Co se to děje s naší romskou menšinou? Takhle nenávistně rasistickou a xenofobní ji neznáme. Budu raději mluvit za sebe. Takovou ji neznám a jsem znechucen. Moje tolerance je pryč.

Pořád se mluví o romských elitách. Pokud jimi mají být aktivisté, vzdělaní Romové, kteří něco dokázali tak jejich rozumná slova zdivočelá lůza neslyší. Elitou je asi jakási romská zpěvačka a hlasem cikánů její štvavé video namířené proti Ukrajincům.

Romové ( nyní mluvící za všechny Čechy) prý mají strach o svou bezpečnost. Ukrajinci prý ohrožují nás všechny. Naše životy a svolávají "vlasteneckou" demonstraci. Za bezpečnost. Tak to už je vrchol sprostoty a drzosti.

I v našem městečku je vyloučená lokalita a není zde moc bezpečno. Ukrajinská není. I já si na večerní cestu z práce beru nůž. Zacházet s ním neumím a stejně bych ho nepoužil. Mám jen strach. Není to strach z Ukrajinců. V práci máme k dispozici pepřák a ze strachu večer zamykáme. Ano, máme strach a z Ukrajinců to není.

Z městečka se raději stěhujeme pryč. Máme obavy o bezpečnost a kvůli Ukrajincům neutíkáme pryč....

Když čtu ty hysterické sprostoty a drzé lži vycházející nyní s romské komunity dělá se mi úplně zle a dost mně to v posledních dnech změnilo. Veškerá tolerance je pryč.

Vzdělaným a pracovitým Romům, kteří představují tu lepší a slušnou část romského etnika přeji upřímnou soustrast. Tu přeji i rozumným romským aktivistům, kteří se tu protiukrajinskou nenávist a hysterii snaží zastavit. Dav hloupé a nesmysly zmanipulované cikánské lůzy je převálcuje,

Z mého pohledu romská menšina rukou své spodiny páchá morální sebevraždu a stáhnou sebou i tu slušnou část. I tolerantní a vstřícní lidé jako já jsou naprosto znechuceni.

Diskuze pod článkem uvedeným nahoře mluví sama za sebe. Samozvaní romští obránci národa a bezpečí před Ukrajinci dostávají pořádnou čočku....

Je to rasismus?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zdeněk Bárta | středa 14.6.2023 9:44 | karma článku: 25,68 | přečteno: 698x