Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak se mi zdá, podle příspěvků pod článkem, že Vás daleko více štve Babiš, ten nadpis měl jen přilákat více diskutujících.:-)

1 0
možnosti
DR

Iba malá otázočka ? Koľko romov je zamestnaných u teplicej Štánej polície a koľko u teplickej Mestkej polície ? Asi nula , alebo číslo blízke nule .

Nepatril ten vreštiaci údajne nadrogovaný človek o opatery cvičených statných zdravotníkov zo svojim vybavením na odchyt takýchto ludí? Alebo ho treba zaklaknúť a pozerať ako sa z neho vytráca život !

Je to vec názoru . Ale v historii je veľa príkladov , že to nie je tá správna cesta.

Aj slováka Chovanca takto zaklakli na letisku až v tej cele zomrel . S tým rozdielom , že belgická policajtka hailovala do kamery a rehotala sa nepríčetná ! A nakoniec rodina dostala odškodné 1500€ , čo je asi cena jedného slovanského otroka v Bruseli !

0 2
možnosti
SL

Iba malá otázočka ? Koľko romov je zamestnaných u teplicej Štánej polície a koľko u teplickej Mestkej polície ? Asi nula , alebo číslo blízke nule .

Typická otázka demagoga ;-(.

Mám taky pár otázek :

Kolik romských občanů s požadovaným minimálním vzděláníl (pro policii) a se zájmem o práci u policie je v daném teritoriu ?

I kdyby tam byli - považujete za správné, aby vystupovali jen proti romům a policisté z většinového zbytku jen přihlíželi ?

To by byl přece rasismus !

PS. mám kamaráda (černoch z Pobřeží slonoviny), který se dostal na Stodolní do bitky s asi 5ti romy a řešila to policie. Málem spadli pod stůl, když romové začali vykřikovat slova o rasismu ;-D;-D;-D. To že jich bylo 5 a on sám, to jim nevadilo.

PS2. v dětství jsem měl pár cikánských kamarádů a neměli jsme problém. Jenže ti byli domestikovaní a ten "nejslabší" měl jen výuční list. :-)

0 0
možnosti
Foto

štvát. to je taky smysl její existence, takže v pořádku ;-DR^

1 0
možnosti
ZD

Vypadá, že je to nosný smysl. Nejlepší způsob jak vydělat hodně peněz za hodně málo muziky.

1 0
možnosti
KK

K60a63r74e25l 58K86á21š

29. 6. 2021 8:36

Ten pan Polický to je nějaký přírodní úkaz, nebo choroba?

1 0
možnosti
Foto

henryk lahola po návštěvě barbera

0 0
možnosti
IM

I34v15a76n 88M28i15n88á96ř

28. 6. 2021 14:02

Romové si ovšem velmi zvykli, že většinová společnost před nimi - doslova musí chodit po špičkách. Pokud neposílají děti do školy, a nechají je fetovat toluen, pokud sami rodiče nemají sebemenší snahu pracovat a zahrnují své okolí horami odpadků - nemohou počítat s tím, že je donekonečna necháme - zneužívat výsad lidských práv v demokratické společnosti.

V poslední době jistě mnohým neuniklo, že na jakoukoli sebemenší oprávněnou kritiku - reagují zcela nesmyslně a cíleně - obviňováním z rasizmu !!

7 0
možnosti
MS

Určitě nejste sám, koho štve...:-P

0 0
možnosti
TS

Jsme taky lidi,řvala ta zvířata na demonstraci!! Ono člověk se pozná podle chování a tihle se jako lidé fakt nechovali.

6 0
možnosti
JU

Naprostý souhlas, jenže...tady nejde jen o Romeu. My dva se ideologicky často neshodneme, ale zkuste se podívat na vámi oblíbený západ. Tam tenhle styl, který v článku kritizujete, jede na plné obrátky. Tam se stal součástí mainstreamu. To jsou tisíce organizací ala Romea. Organizací, které už dnes vědí, na čí straně budou stát při zítřejším incidentu. Organizací, které vidí rasismus tam, kde není, které pro rasistický motiv nehledají žádné důkazy, ale považují ho při určité konstelaci za automatický a pro které je tento motiv nejhorší možný, který přebíjí jakékoliv další okolnosti a kontext.

Nicméně další problém vidím i v Romech samotných. Není málo těch, kteří při zhlédnutí videa stejně nejsou schopni uznat, že stejně by se policie zachovala k příslušníkovi jakéhokoliv jiného etnika, že při svém zásahu nepochybila a jeho intenzita byla adekvátní situaci a že ono zakleknutí nebylo příčinou smrti zadrženého.

A ještě jedna věc...představte si, že máme početnou skupinu takto neobjektivních bytostí...tím nemyslím konkrétně Romy. Dejme tomu, že máme společnost, kde je 15% příslušníků nějaké komunity, ve které platí, že jakmile je jednomu z nich spáchána domnělá křivda, je to považováno za útok na celou komunitu. Pak stačí, aby tahle komunita byla dostatečně agresívní, po každém incidentu vyvolala pouliční nepokoje a společnost se začne měnit. Žádná vláda ani místní správa si to nebude chtít u takové komunity rozházet, takže jediná cesta je ustupovat. Jakékoliv restrikce jsou odsouzeny nejen členy komunity ale i různými progresivistickými levičáky. A to se děje na západě. Ale pokračujme dál...tyto komunity nejsou konstantní, jejich rozsah se zvyšuje a to poměrně dramaticky...Pokud ne každý rok, tak minimálně každých 10 let můžete pozorovat, že ona komunita je stále větší a větší...A to nejsou jen varování nějakých xenofobních extrémistických spolků, to dokazují reálné statistiky. Co s takovou situací uděláte?

12 0
možnosti
ZD

Za článek o Romech velké plus. Za diskusi a srovnávání s ANO jen útrpný úsměv nad nemoudrým a zbytečným vztekáním se.... Politika je děvka - i jinak s rozumem uvažujícího člověka dovede vytočit k nemoudrým komentářům.

4 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.