Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Svobodníka i s jeho vlečkou jste přilákal na diskuzi, už to je gradiózní úspěch.R^

1 0
možnosti
MS

Cituji:

"V  Česku se  k  obdivu  ruskému  vládci  spojilo velmi   zajímavé  uskupení. "Nepřátelsky  naladění  pseudovlastenci"  bojující  proti  EU, obdivovatelé  starých  pořádků, kteří  s  nadšením  sledují   nástup  a  sílu  nového  CCCP a  všichni  obdivovatelé  " vlády  tvrdé  ruky, která  bude  dělat  pořádek"... "

 

To sedlo, jako pudel na hrnec. R^ R^

4 1
možnosti
MS

"Obdivovatele starých pořádků", to souhlasí, to psal nějakej slušně vyškolenej bolševik, kterej psal stejné plky už před rokem 1989! :-) A vy budete obrozenej komunista, zdá se mi.

3 2
možnosti
MK

Pane Bárto, kam na tyto názory chodíte????? Krvavý mejdan na Majdanu byl vyvolán, financován a vybaven někým mimo UKáčko. Moci se chopily síly, které by za normálních okolností byly označeny jako "extrémní nedemokratická pravice a fašistickou ideologií", ale teď to odsoudit nešlo, když byly podporovány "demokratickým" Západem.  Reakci Putina se absolutně nelze divit, protože mít rozmístěný vojenské sily USA (nikoli EU, protože ta žádnou akceschopnou armádu nemá;-D) přímo u hranic by bylo asi pro "nedemokratické" Rusko nepřípustné. Srovnejte to s karibskou krizí na počátku 60 let (jestli teda víte, co to bylo). UK má vládu dosazenou ozbrojeným pučem (srovnej s VŘSR),  dle západních norem nedemokratickou, tedy nelegitimní.  Ochrana menšin v Kosovu byla povolena, ačkoliv toto území bylo vždy srbské, ochrana Rusů na Krymu není povolena, přestože toto území je historicky ruské. Srovnávat to s Hitlerovou ochranou Sudeťáků lze též, ale Sudety byly vždy české. Svět chránil vždy  ty své správné a jak to dopadlo.

3 1
možnosti
ZB

Šlo snad o vstup Ukrajiny do NATO?Pokud Vás znepokojuje toto uskupení, kterého jsme členem, jistě jste povšiml, že i pobaltské státy bývalého CCCP jsou také naši spojenci a jsou sousedé Ruska.Připravuje snad někdo útok na "nebohé Rusko"?I v pobaltských zemích je výrazná ruská menšiny, ta také budu nyní " ochráněna"...?

4 0
možnosti
ŠP

Správný článek. Mluvme o faktech. O tom je ve výsledku správná politika. Putin je Rusko a Rusko není demokracie. Putin pouze zneúžívá demokratické názvy jako masky a kulisy pro svou totalitní vládu. Bohužel lidé, kteří nikdy demokracii nezažili mají problém vnímat ty nuance. Ale pro příklad stačí, když si představíte toto......je stejné onanovat a souložit, je stejné jíst a myslet na jídlo, je stejné se vézt v autě a v metru, hodinky holinky, obé se natahuje a je to stejné.... . Cítí někdo ten rozdíl??? Tak co Ruské holky a kluci tak co!! Ale já vím, stačí do kapsy vzít IPhone, trochu ohnout špičku bot nahoru, usednout do Porsche, obléci trochu kožených svršků a již jsem v demokratickém prostředí že??

2 1
možnosti
VC

Pne Bárto,

velmi pěkně jste vystihl moje obavy i má rozčarování nad mnohými, co ignorují národní historii. Bohužel se obávám, další kapitola národní tragédie je před námi a nelze jí zabránit.

Za Váš článek velké díky.

7 1
možnosti
EN

No,užívejme si svobody vyjádření vlastního názoru,neboť svobodomyslná EU ,by velmi ráda rozhodovala o tom co si můžeme myslet ,ba i na převýchovné tábory pro ty nepolepšitelné bylo pamatováno.

Co všechno oni pro tu demokracii neudělají ...

http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/2964-eu-navrhuje-monitorovat-netolerantni-obcany

zde originál pro nevěřící ,že něco takového je možné :

http://www.europarl.europa.eu/meetdocs/2009_2014/documents/libe/dv/11_revframework_statute_/11_revframework_statute_en.pdf

5 2
možnosti
VC

Kdybyste se svobodně vyjádřil takhle v Rusku proti Putnovi, myslím, že byste měl velký problém.

4 1
možnosti
Foto

M11i16l27a40n 51N75o82v78ý

17. 3. 2014 10:11

Všichni vnímáme správně, že ono spojení Hitler - Putin by mohlo dávat smysl. Proč to tak je ? Obě tyto bytosti ovládaly a Putin nyní ovládá jedno velmi staré umění, kdy jde vytvářena vlastní realita kolem fyzické bytosti (kolem Putina) pomocí tzv. "tvořivého principu univerza", kdy myšlenka se prodchne přáním na 3 úrovních bytí (získá tzv. "dynamidu" a tedy v těle - duši i duchu získá myšlenka život a je jen otázkou času, kdy se zhmotní (materializuje) přímo v naší námi vnímané realitě. My vnímáme mnozí Putina jako Hitlera proto, protože Hitler používal toto umění opačným způsobem a to tím, že vytvářel destrukci. V dějinách měl svůj přesný význam, aby nám ukázal, a nám v realitě došlo, jaký obrovský význam může mít nyní tvoření reality iniciované právě prezidentem Putinem. Je to obrovský obraz toho, co jako lidské bytosti všechno můžeme. Psal jsem to na mnoha místech a i na svém blogu, že Putin skutečně tvoří a sjednocuje. On tento princip a umění využívá k láskyplným účelům. Uvidíte, že vše nyní poběží jako na drátkách. Nicméně tak jako tak to dokážeme vnímat a působí to na nás, protože každá lidská bytost vnímá tyto univerzální principy hluboko v sobě, my jsme jimi a za jejich pomoci totiž vznikly jako lidstvo. Je to jen jedna maličká část toho, co se s těmito věcmi dá dělat. On má z nějakých důvodů privilegium s těmito věcmi zacházetV

1 2
možnosti
PP

Dejte větší foto, nejsem schopen poznat, jestli to co máte na sobě je skutečně svěrací kazajka.

6 1
možnosti
Foto

A jaké máte řešení?

1 0
možnosti
PP

A vy co řešíte?

0 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.