Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Hradní Pán a premiér se spoléhají na žumpu národa a zatím se zdá, že ta postkomunistická žumpa je mocná.

Já věřím, českým občanům, že odmítají totalitu, že chtějí být svobodní, že převážně věří v demokracii, i když Hrad a desinformační servery tolik usilují o rozdělení národa na hlupáky a moudré, které jsme si padesát let ze země vyháněli!

Koho budou cpát na Hrad? Prymulu? Středulu? Někoho ještě horšího?

Věřím, že čeští občané vyvolí moudře mnohem kvalitnějšího člověka!

:-)

4 0
možnosti
VR

Doufejme! Snažím se být optimista, ale dá to docela dost práce.

1 0
možnosti
LH

Tak jsem četl, že když lid si bude přát tsk se Roman Smucler obětuje a bude kandidát..... To by byl pane prezident s dokonalým skusem....

1 1
možnosti

Skusem možná, ale s vkusem bych si nebyl tak jistý! :-)

1 0
možnosti
JK

Viděl jsem projev robota v hodnosti plukovníka a za ním několik spořádaně nastoupených strnulých klonů v pravidelné formaci. Uhlazený, až umělecky kultivovaný projev, proložený náznakem emocí mi v té atmosféře zněl jak ironické chlácholení StBáka, které předchází klasickému výslechu vlastizrádce.

Pusťte si to ještě jednou a vypněte si zvuk, mě z toho beze srandy mrazilo v zádech, Prymula si výjimečný (válečný) stav zjevně užívá a jakoby nám vzkazoval, že takhle to bude už napořád, zvykejme si. Zdálo se mi, že Prymula neválčí proti viru, ale společně s virem proti národu neposlušných zaměstnanců firmy velkého vůdce.

11 1
možnosti
Foto

Prymula si to skutečně užívá a vychutnává si pocit skoro neomezené moci nad lidmi....

2 1
možnosti
VF

A čemu se divíte? Na hradě je banda? Banda spřízněnců co se dostali ke korytům a teď to spolu drží zuby nehty? Někdo místo termínu "banda" používá slovo klan nebo gang. A eufemistický spisovatel by řekl my kluci co spolu mluvíme. Jenže, pane blogere, takových band kluků co spolu mluví, jsou v našem okolí a ve zdejším státě stovky. A možná, že byste se divil, mají z toho ještě větší vejvar než ta banda hradní. Gangsterismus klanových společenství a zločinné spolčení band připravených rozkrást veškeré zdroje zdejšího bývalého státu zde kvete třicet let a podle toho jsme zde také v neokoloniální gubernii čtvrté říše. Nedělejte si iluze. Až jednou odejde hradní banda, bude vystřídána jinou bandou. Některé bandy jsou zde žijícím občanům zjevně na očích a proto jsou předmětem kritiky a dehonestace. Ale na jiné není vidět a přesto existují. Jsou to spolky a společenství nazývané také jako lobby, které působí ve stavebnictví, informačních technologiích, zdravotnictví, lékárenství a mnoha jiných oblastech. Ale tak se vždy točil a točí svět, střet klanových zájmů v řežbách o moc, území a zdroje je základem existence lidské smečky na zdejší planetě.

3 1
možnosti

Pane Fischere!

"Gansterismus klanových společenství a zločinné spolčení band připravených rozkrádat veškeré zdroje zdejšího státu" tu nekvete jen třicet let! To tu kvetlo za nacistů, ale hlavně rozkvetlo za komunistů!

Já si nemyslím jako Vy, že člověk je zlý, sobecký, závistivý, nenávistný, že každý chce být postkomunistickým papalášem! Jsou mezi námi vynikající čestní lidé, kteří jsou ochotni sloužit občanům a občané jim začínají důvěřovat. A žádná zloba Hradu a postkomunistických papalášů to nezlomí!

:-)

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 2
možnosti
Foto

I67v35a39n 51M60a64r23e87k

14. 10. 2020 7:55

Nehodoval jste náhodou na Karlově mostě? 8-o

2 3
možnosti
Foto

Zdravím, myslete na něco veselejšího.... jsem docela opatrný, ale tohle fakt ne... Fajn den.

5 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
LH

Dva lampioni by se poprali o prezidenta..... To nevymyslis....

3 1
možnosti
PD

P60e83t16r 14D52r98a57p56a75l

14. 10. 2020 7:45

absolutní nesmysl. kdokoliv ze zemanových věrných s jeho mandátem končí. že by Prymula kandidoval na prezidenta je šílená fantasmagorie

5 0
možnosti
Foto

Nesmysl? V zemi kde stále 30 procent lidí podporuje někoho jako Babiš a Zeman má po tom všem důvěru přes 40 procent lidí je možné už úplně vše....je to jen teorie a já budu jistě rád když bude pouze fantasmagorická.;-)

3 1
možnosti