Prymula - Babiš. Boj o slevy

Odborník, lékař epidemiolog na jedné straně, proti němu populistický politik. Čí slovo má větší cenu a to nejen v dnešní situaci? Je boj o voliče víc než boj za ochranu jeho života? Jsme ve válce. O slevy v obchodech?

Ty doby kdy poštovní schránky sloužily na dopisy jsou už dávno pryč.Dnes jsou plné letáků nabízejících skvělé slevy a nyní mohou být vylepšeny i o dávku koronavira, který si touží najít cestu i do izolovaných domácností.Na tyto letáky netrpělivě čekají slevoví bojovníci. Pro některé z nich nakupování ve slevách již tvoří jediný smysl jejich života

.Jak jim zabránit v courání po obchodech v boji o co nejlepší ceny? Jak zamezit hromadění  těchto bojovníků vyzbrojených nákupními košíky v den S, kdy zaplnují supermarkety v touze co nejdříve ukojit svou touhu po slevách dřív než zboží v omezené nabídce vykoupí někdo jiný?

Recept lékaře je snadný - zrušit slevy a tím i slevové letáky.Tak snadné to ovšem není. Slevový bojovník je především volič a je tedy potřeba, aby do boje o slevy na jeho straně vstoupil zachránce Spasitel slev - politik a řekl zcela jasně. Slevy jsou důležitější než ochrana zdraví a šíření koronaviru, který ohrožuje Váš život.

ANO je to tak, dva-tři měsíce bez slevových akcí a celý náš život se zhroutí. Je třeba tomu zabránit. Slevy jsou víc než život a proto populistický politik musí zvítězit nad odborníkem na epidemiologii. Já bych byl mnohem raději, aby v této kritické situaci rozhodovali odborníci. Vy ne?

Kdo to tu nedávno vykřikoval, že se musí postupovat tvrdě...??

 

Autor: Zdeněk Bárta | sobota 21.3.2020 7:38 | karma článku: 24,83 | přečteno: 770x