Prymula a Faltýnek. Hladová papalášská prasata...?

Musím přiznat, že se mi tomu vůbec nechce  věřit. Blesk je bulvár. Jsou fotografie z dnešní noci opravdu autentické? Vyšehrad. Kolem půlnoci. Z restaurace Rios, která má být tou dobou zavřená vychází plukovník - hlavní zavírač.

Vrchol papalášské arogance a drzosti? Další papalášská hladová prasata? Jsem opravdu zvědav na vysvětlení a reakci obou aktérů. Spolu s plukovníkem Prymulou byl u východu se "zavřené" restaurace vyfocen i šéf poslanců ANO a Babišova pravá ruka - Faltýnek. Oba dva pochopitelně bez roušky.

Nechce se mi tomu vůbec věřit. Restaurace mají být zavřeny a my všichni máme sedět doma.To má být ta nově budovaná důvěra ve vládní opatření? Pořád chci věřit tomu, že jde o nějaké staré fotografie a vylhanou zprávu, která s dnešní realitou nemá nic společného. 

Pokud je to pravda. Je to vrchol arogantní papalášské drzosti a plivnutí všem ostatním do obličeje. Neskutečná sprostota. Co bude dál? Jsem opravdu zvědavý. Takové chování a v této situaci nemůže nikomu jen tak projít. A to ani v našem Babištánu, který je tím "nejschopnějším" řízen jako soukromá firma, kterou dluhy a chaos pomalu stahují ke dnu...

P.S Tak je to skutečně pravda. Papalášský ministr zdravotnictví, který sám arogantně ignoruje nařízení, která sám vydává a vyžaduje jejich dodržování od ostatních nemá ve funkci co dělat. Nebo ANO...?

Autor: Zdeněk Bárta | pátek 23.10.2020 8:31 | karma článku: 27,92 | přečteno: 1035x