Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jakákoliv koalice jdoucí do voleb, kdy jednotlivé strany nemohou svým programem přesvědčit většinu voličů je jen trapným pokusem se udržet u koryta a získat moc za každou cenu. To by snad ani nemělo existovat. Je to vpodstatě podvod. Teď byla olympiáda v Tokiu, krásný maraton v Saporu, který jsem celý sledoval, byť v noci. A teď si představte že dva běžci uzavřou koalici, že si své časy, výsledky sečtou. No to mi podrž tašku. Mně se to vůbec nelíbí. Ukaž program a dostaneš co ti patří. Na útratu se můžete složit leda tak v hospodě. V politice by to platit nemělo.

1 0
možnosti
ZZ

Máte pravdu.

V Německu je utvoření předvolební koalice stran, zakázané !!!

Náš ústavní soud by měl tuto osvědčenou praxi převzít a volební výsledky koaličních stran přerozdělit ostatním, které překročí 5 % hranici.

;-DR^

0 0
možnosti
TB

To v okolních zemích nezemřel absolutně nikdo, protože tam nemají Babiše.

0 0
možnosti
JP

Pisatel blogu se považuje za odpůrce levice, skvěle, ale co ta ideologie lgbt...? Piráti s TOPkou jsou také levice. Také tzv Mikulášovi milionáři.

30tis mrtvých má neznámého vraha. Pitvy se nekonaly, nelžete tady spolu s mediální totalitou o mrtvých na čínský vir. Možná část z nich zabila opatření a strašení, které dosáhlo na celosvětové mediální vítězství. Také na chřipku nám nikdo nezemřel, takže hraje se dál na očkování dětí ... I když to nedoporučuje WHO a prokazatelně je riziko pro děti větší než z nové choroby tzv.čínského viru.

0 0
možnosti
Foto

Milion chvilek mají podporu levice? Kde jste vzal tu hloupost? Názor na LGBT rozděluje spíš generačně. Mladí to vůbec nepotřebují řešit....to je boj většinou seniorů.

2 0
možnosti
AN

A89l38e55š 67N98o71v19á89k

9. 8. 2021 13:40

není vyloučeno, že celá "akce" s odpůrci na průhonické návsi byla zinscenovaná - vajíčkář byl identifikován jako příznivce Soukromníků, tedy jasný úder proti Trikoloře a její koalici...

1 0
možnosti
Foto

Máte nějaký odkaz...?Trikolora už je mrtvá, tu opravdu řešit nemusíte....

0 0
možnosti
JJ

Hloupý marketingový tah, který ponejvíce posloužil a poslouží Babišovi.

Pietu si opravdu představuji úplně nějak jinak.

7 0
možnosti
RK

To je pravda. Prchal se svým PR udělají body ze všeho.

1 2
možnosti
JZ

Kříže ještě dokáži jako formu protestu pochopit. Házení vajíček je kontraproduktivní, protože z oběti, v tomto případě Andreje Babiše, akorát udělá mučedníka.

0 0
možnosti
Foto

Kříže namalované křídou na náměstí považuiji také za dobrý nápad a silné sdělení. Bez nich by si protestní akce opravdu nikdo nevšiml. Samozřejmě je nesmyslem dožadovat se toho, aby se po těchto křížích nešlapalo. Pro to není žádný důvod. Za pár dní déšť kříže namalované křídou smyje a náměstí je opět v původním stavu.

Je nesmyslem dožadovat se toho, aby se v předvolební kampani o covidové pandemii vůbec nemluvilo.

2 0
možnosti
VV

Libi se mi jak vsichni nazyvaji jeste donedavna naves s kachnim a husim rybnickem namestim. Ale za to snad Andrej Babis nemuze. I kdyz pruhonicaci sam nazyvaji svoji ves uz dlouho Babisov.

;-D

0 0
možnosti
Foto

Házet vinu za mrtvé jen na Babiše je hloupost. Ještě tak bych chápal, kdybyste na něj házel vinu za některé zkrachovalé živnostníky, ale za mrtvé? Za ně má svůj díl viny i každý, kdo v té nejhorší době nákazy kašlal na nařízení, porušoval co se dalo a tím napomáhal šíření covidu. Snažím se psát vždy spravedlivě, a i když si ani já nepřeju, aby Babiš a jeho ANO vyhráli podzimní volby, přesto považuju házení viny za mrtvé jen na Babiše za dost hustej úplet...

8 1
možnosti
JP

Nikdo netvrdí, že Babiš je jedinou příčinou smrti více jak 30000 lidí. Hloupost je takto interpretovat skutečnost, že Babiš jako předseda vlády má největší zodpovědnost za zpackané řízení boje proti coronavirové epidemii, jehož důsledkem byli zmínění zemřelí. Odpovědnost za to má přinejmenším morální a politickou, normální člověk na jeho místě by zmizel do zapomnění.

5 0
možnosti
KK

Podle logiky autora je taková Merkelová zodpovědná za smrt 92281 lidí.

5 1
možnosti
RK

Merkelová má v přepočtu úmrtí daleko menší. Porovnávat absolutní číslo u tak rozdílných zemí může jen jedinec málo zdatný.

1 1
možnosti
Foto

Dobrý den Zdeňku, ve mě se tentokrát mísej pocity.... Akce chvilkařů nejen podporuji, často se i účastním. Tato u mě vyvolává rozporuplný pocity. Do volební kampaně podle mě nepatřila, normální člověk by tam na tom virtuálním hřbitově nic neuspořádal, nerozdával.... A to by bylo její narušení. To, že má Andrej Babiš kůži hrocha a empatii žulového kvádru a přesto to tam "rozjel" je věc druhá....

0 0
možnosti
Foto

Na druhou stranu, Filipe, to by nemohl nikde pořádat nic, vždycky by se všude našlo dost lidí s křídou, a už by měl po akci.

2 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2018x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.