Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Spravne autore. Je treba i dnes videt za vsim hrozbu SSSR.

Je zcela jasne,ze za odpor proti migraci,jak bylo spravne odhaleno spratelenymi mocnostmi,vyvolal: PUTIN.

Je zcela jasne,ze pokud jsi proti ockovani,muze za to: PUTIN a jeho prorussti trollove Pekova,Beran,Thon i prorusti ustavni pravnici a pediatri.

Nechces do federace vcele s nikym nevolenymi uredniky Komise,kteri si vymenuji tajne sms s sefem Pfizeru? Vinik: Putin a jeho dezinformacni weby..

Mocnost na zapad od nas rozhodla,ze vinik nalezen.

Sakra,mne to neco pripomina...:-)

1 0
možnosti
Foto

Já vidím vymeteno v úplně jiné hlavě.

2 0
možnosti
Foto

Je to blb, ale házet ho jedním vrzem do stejného pytle jako s antivaxexy, to je hloupost.

0 0
možnosti
JZ

Každá šibenice, která vyhrožuje násilím konkrétnímu člověku nebo konkrétním lidem, včetně pana hejtmana Vondráka z hnutí ANO, je za hranou!

0 0
možnosti
Foto

Jste drobet hulvát. Proč? Zdůrazňujete u toho pomatence to, že je to vesničan a 50+. Tedy lze z Vašeho vyjádření soudit, že tyto indicie jsou typické pro starší lidi na vsích. Věk a domicilium jsou naprosto zbytečné údaje, které nelze zevšeobecňovat. Urazil jste možná , byť nevědomky, dost lidí.

1 0
možnosti
Foto

Tak výzkumy veřejného mínění hovoří jasně a pan Josef jim věkem a bydlištěm odpovídá. To nejsou zbytečné údaje. Trefa. To ovšem neznamená, že každý vesnčan 50plus má stejné vidění světa jako tento vzorek....

0 0
možnosti
JL

Policie ČR si sice myslí, že stavět někde šibenice, je jen přestupek, já tam ale vidím tr. činy jako výtržnictví, vyhrožování, vydírání...prokuratúra taky nic nevidí?

1 0
možnosti
Foto

A jak tedy měli, podle vás, vyjádřit svůj odpor k té covidové tyranii ?

0 3
možnosti
Foto

J88a29n 46Š24i44k

4. 2. 2022 13:09

Je zvláštní, že tito jedinci v první linii jsou uhněteni všichni z jednoho těsta, že...:-) Když teda ale podle Vás mají vymetenou hlavu, tak co ti právníci, lékaři, laborantky a léčitelé, kteří kráčí za nimi? Jsou na tom lépe nebo hůře?

0 0
možnosti
Foto

Je celkem zajímavé, že mezi různými ezoteriky, alternativci či konspirátory je i část vzdělaných lidí a ta "vymetenost" je pak úplně o něčem jiném. Těžko říci jak se u toho cítí...

0 0
možnosti
PN

denikn.cz/20463/na-demonstraci-proti-babisovi-hrozili-sibenici-jako-kdyz-komuniste-obesili-horakovou-odsoudil-to-poradatel/

theworldnews.net/cz-news/sibenici-nesl-i-milion-chvilek-nemcova-u-toho-a-vysvetleni

Takže jsou všichni obdivovatelé rusáků? Už mě ta rétorika docela baví...

Jak někdo neplivne na rusáky tak je vlasně proruský...

Nepochválí slepenec - je proruský

Je tak trochu "nacionalista" jako espéďáci - je proruský...

Oslové nosí šibenice a zrovna vládne slepenec - jsou prorusští

Ale pozor! Když se nese šibenice, rakve na demonstrace proti Babišovi, nebo k domům členů bývalé vlády je to legitimní, demokratický projev...

11 4
možnosti
Foto

TV Raptor, který pan Josef sleduje a propaguje není proruský a dezinformační? Žarko Jovanovič je snad velký český vlastenec?:-) Jakákoliv šibenice na demonstraci či před domem někoho je primitivní svinstvo. Bez ohledu na to o jakého politika jde.

7 1
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.