Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Pokud je dejme tomu u potravin inflace 4 % a máte roční příjem 150 000, tak těch 6 000 pokryje tak akorát inflaci. Do toho Německo se zaručeným příjmem 31 000,-. Tak aby vás z těch částek netrefilo.

1 1
možnosti
JJ

J27a88n 63J10a50n42u34š46k22a

22. 8. 2020 21:06

dam vam maximalne 100 vic ani tuk, za vic vas hlas nestoji

0 0
možnosti
MV

se divim, ze sef jeste par tisicovek neprihodil - to prece neni v soucasny dobe problem!

ale docela jste mi vsadil brouka do hlavy - co tu fakt udelat? jaky by asi byly reakce...????

1 1
možnosti
IK

R^ Pamatovný na staré dobré časy jako známka toho, že se "spasitelem" Andi bude stejně fajn až na věčnost. Jestli ve státní kase nabývají rezervy, měly by být použity podle nutnosti, nejprve např. na infrastrukturu, digitalizaci nebo podobné potřebné projekty a ne jimi krmit vyvolené, pro které jsou důležité v podstatě 3 věci: jíst, spát,... a to třetí, co bylo sakra to třetí. To už je jako za komunismu, to byl také dotovanej kde kdo. Podělanost a vyčuranost kupovat hlasy na zajištění náskoku ve volbách.

3 1
možnosti
Foto

I95v18a22n 58M55a52r68e48k

22. 8. 2020 21:02

O takových, jako jste Vy, píšu níže. Rv

0 0
možnosti
MK

Zdeňku, tak nevím. Moje paní dělá u Diakonie a navštěvuje důchodce, kteří nemají důchod ani deset tisíc korun a po zaplacení inkasa jim zůstanou 4 tisíce na měsíc na živobytí a další.

Každá koruna navíc je pro ně požehnáním.

Jinak důchodci moc ANO nevolí. Buď volí KSČM,menšina anebo KDU či ODS. ANO volí většinou lidé v produktivním věku.

3 2
možnosti
Foto

Tak to nemohu souhlasit, všechny průzkumy mluví o tom, že ANO volí cca 40 až 50 procent seniorů.l má paní pracovala u Charity a navštěvovala staré lidi.Opravdu kolikrát zajímavé příběhy s osudy,nikdo z nich ovšem netrpěl chudobou.Snad všichni bydleli ve svém a to je v tomto věku asi nejdůležitější.

3 2
možnosti
MM

Obávám se, že už začínáte mít z důchodců obsesi..Najděte si už jiný terč. myslíte, že vyžít s důchodem je snadné.? Zvláště pro ty, kteří už žijí sami a trápí je mnoho neduhů?

Můžu Vás ujistit. že za žádný peníz svůj hlas neprodám.

8 1
možnosti
Foto

Tak já píšu o těch kteří ho prodají,já ho také prodávat nebudu...

2 2
možnosti
PK

..dobrý nápad,asi bych ho taky zpeněžil, bo není ho komu hodit, snad jen nevín, neni - li to trestné...R^

0 1
možnosti
JF

J51i22ř12í 88F30o50g88e90l

22. 8. 2020 14:02

Když moli dostat herci kteří nehráli, hospodští kteří nečepovali a nevařili, holiči co neholili, firmy co zavřely a učitelé co neučili, proč by nemohli dostat důchodci?

3 1
možnosti
Foto

Ti ostatní přišly o své příjmy na rozdíl od důchodců,kteří mají nadále na rozdíl od ostatních své jisté....

5 2
možnosti
Foto

Vy jste nějaké peníze už dostal? Já ne a dokonce to ještě ani nikdo neodsouhlasil.

Chcete říct, že ti, kteří dostali v důsledku coronaviru nějaké státní peníze, že je dostali proto, aby šli volit ANO, zrovna tak jak se snažíte manipulativni tvrdit nyní kdy se uvažuje, že by se něco mělo důchodcům přidat?

V důsledku coronaviru se zdražuje kde co a ještě bude, energie, potraviny, nájmy, prostě všechno...

Proč by důchodcům na to zdražení neměla vláda přispět když přispívá na kde co a kde komu? Jakmile se jedná o nějaké finanční přilepšení důchodcům, tak hned někteří hulakaji že je to volební příspěvek, už je to fakt ubohý...

6 4
možnosti
Foto

Probíhá zákonem stanovená valorizace. Šest tisíc je nad její rámec. ANO, mnoho věcí se zdražilo a to i těm, kteří dost podstatně přišli o své příjmy či o práci....jistě, jde zatím o slib a velké divadlo kolem toho. Asi polovina seniorů volí ANO....

3 3
možnosti
MB

Píši, že klasického zloděje - (nejlépe kapsáře), je možno si i vážit ! Cosi musí předvést - zariskovat. Pravda, využívá toho, že jsme nebyli bdělí ! Podobně je to s děvkou, taky mohu pochválit - Šlape, maká sama za sebe, prostředí riskantní, áále dotace nebere - i někoho potěší ! Uvedení jsou zostuzováni - jsou přece nemravní ... !

Tedy ti mravní ! Taky využívají mizernou, bdělosti části národa. Podmínky lepší, i imunita . Žijí z toho, že kradou = Vykrádají budoucnost pokračovatelům! Potřebnosti - Důchodová reforma, stavební povolování, dálnice - rychlovlaky, umenšená státní správa digitalizací - Rozumné hospodaření ? To jsou zbytečné voloviny. Odloží se tedy - Napotom ! CIRKUS BUDELÍP, objíždí končiny české. ANO ! "Vstupte s námi do té boudy - Podívat se na velbloudy ! ...

Propagačně - Reklamní oddělení, principála pana Bureše, zřejmě čerpalo ze "Tří veteránů" ! Bavím se scénkou = "Jaký by jsi chtěl ? - S velbloudem ! Zabavuje se ...! Máš ještě velblouda ... ? Ještéé". Tedy vzhůru do té boudy ! ... :-)

2 1
možnosti
MB

Ivane, k rozumnosti se prominusovat nedá. Často se podporovatelů Cirku tážu - Na co jsou vlastně hrdi ? Co předáme - jaký celospolečenský užitek byl za epochu pana Bureše reálně vytvořen ? Peníze nejsou zadarmo. Tedy se odněkud musí vzít = Z budoucnosti. Nepodpořené produktivitou práce přinesou inflaci - 3.4 % - Ožebračení poctivců + Nárůst prostředků k obsluze Státního dluhu = Dluhopisy se umoří novými dluhopisy - To budou platit ti následníci ! Jste si toho vůbec vědom ? Co vlastně mínusujete ? ... :-)

0 0
možnosti