Prezident Zeman promarnil velkou šanci

Prezident dostal včera velkou šanci stát se státníkem, tu však zcela promarnil. Asi je to i dobře, lidé si ho mohli až odejde pamatovat jako státníka a ne jako ubožáka, kterým je. Jeho projev nebyl státnický, ale ubohý a hloupý.

Státník v takto důležitém okamžiku netahá do projevu osobní útoky proti lidem nebo skupině kterým se chce pomstit. Pokud se Jan Hrušínský projevil jako hlupák co plácl hloupý nesmysl, tak Zeman srovnal nejen  skore, ale je s náskokem v čele. Vyzývat v době přísné karantény a zákazu návštěv herce v zásadním státním projevu  k porušování karantény - aby šli zahrát do izolovaných Domovů pro seniory je ještě větší hloupý žvást. Hrušínský se omluvil, omluví se i Zeman....?

Využít v projevu poděkování čínským soudruhům za to, že nám za těžké peníze prodali zdravotnický materiál, abychom mohli čelit krizi, kterou nejen nám sami  způsobili je víc než trapné. To si mohl odpustit. Já vím, nemohl....

Provádět své dětinské pomsty v této situaci a "potrestat" ČT tím, že projev prezidenta nebude v přímém přenosu vysílán na veřejnoprávní televizi je jen další ubohost. Zemanův projev by to jistě nezměnilo, ale mohl být alespoň přenesen profesionálně a nemusel působit amatérsky a nekvalitně.

Pokud Zeman nedokázal ve svém projevu poděkovat doktorům a sestřičkám za jejich těžkou a velmi záslužnou obětavou práci a místo toho dal přednost lezení do čínské zadnice a pomstychtivého kopání do svých nepřátel, tak já to rád udělám za něj.

Děkuji všem lékařům a zdravotnickému personálu za jejich úsilí a těžkou práci. Vy si poděkování zasloužíte ze všech nejvíc. Zachranujete naše životy před čínským virem.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zdeněk Bárta | pátek 20.3.2020 7:20 | karma článku: 32,89 | přečteno: 1035x