Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Když už se stále vracíte k pro Vás nepřijatelnému prezidentovi, tak neurážejte alespoň jeho voliče, já jsem ho volil také ale zdůrazňuji, že jsem vybíral mezi "ptačí a prasečí" chřipkou, jak tady už dříve trefně napsal jeden pán.:-/

0 2
možnosti
Foto

Víte co? Buďte si znechucený, jak chcete. Ale pomstychtivý se píše pomstychtivý. A nejvíc, jak se zdá, to pasuje na Vás a Vaše hysterické výlevy.

2 5
možnosti
PK

Vy jste novodobej Grammar nazzi. Nevím ale, jestli chápete význam slova pomstychtivý.

5 0
možnosti
Foto

-pro Petra K. nevím zda odpovědˇ,či mé příspěvky v této diskuzi. Možná i na mém blogu odpovědi na některé souvislosti najít lze. Každého samozřejmě věc i právo názoru. ;-)

0 0
možnosti
FS

R^ Souhlas. Nějak se na roli prezidenta dolních deseti milonů, sjednotitele, v této poměrně nechutné aféře zatím pozapomíná. Doufám, že zapomněno to nebude.

5 0
možnosti
Foto

Třeba vážený Petře najdete odpovědˇ v mých příspěvcích v této diskuzi, viz. níže.  Třeba...Jinak zdravím.?!

0 0
možnosti
PK

Jestli to bylo mířeno na mě, tak bohužel jsem nenašel, ale zdravím taky.

1 0
možnosti
JL

Podívejme se na to očima neosobníma: zemi si propachtovaly nejdříve ODS a ČSSD, naposled přispěchala TOP...Nyní si chce kus urvat ještě Zeman(ovci) a Babiš (?), i když Babiš je možná čistý spasitel, kdoví? Čili ve středověku by se mezi magnáty válčilo, teď se politikaří (nedivme se že kus ČSSD se chtělo zavděčit monarchovi z Hradu). To je řekl bych podstata věci - kdo bude vlastnit Českou kolonii příště a v jakém poměrném zastoupení.

0 0
možnosti

Nedělejte si iluze, že Sobotka je něco jiného než Hašek...oba mají za sebou podrazů víc než dost - akorát že ten momentální podraz dokázal Sobotka líp mediálně prodat

1 0
možnosti
ZB

Já si nadělám iluze už o nikom.Bohužel:-/

0 0
možnosti
MM

No vidíte, kolik lidi včil přemýšlí, co to od Venci Klause vylezlo, když Zeman vyhrál volby na prezidenta, že nám konečně Láska a pravda zvítězila. Tito dva ubozí pánové si z nás dělají kozy a při tom o své pomíjivosti, směšnosti a nahraditelnosti moc neví.

2 1
možnosti
DD

Gratuluji, autore! Povedlo se vám veřejně ukázat, jak vypadá stoka. Sám na sobě. Jsem o hodně starší, normální důchodce s řádně odpracovanými roky. Na rozdíl od vás, kterého živí stát. Věřte ale, že tolik špíny, kterou jste ze sebe vyvalil, jsem u člověka málokdy viděl. Tímto si chcete léčit své komplexy? Víte, on Zeman je prezidentem, vy invalidním důchodcem. Hádejte, kdo koho má někde?

3 14
možnosti
PK

I takový skladník ve šroubárně může kritizovat prezidenta pokud se chová tak jak se chová. Pan Bárta to napsal zcela pravdivě. Diskutujete málo k věci a furt akorát kádrujete.

10 3
možnosti
Foto

Vcelku souhlas, jen bych tolik neútočil na Zemanovy voliče. Já myslím, že většině z těch chudáků (bez urážky!) jde hlava kolem, a ani jeden z nich nemá tolik popela po ruce, aby si s ním posypal hlavu...

3 1
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.