Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J49o65s22e39f 65B53á13r11t61a

18. 8. 2021 22:48

Divím se, kdo všechno má voličské právo.

0 0
možnosti
TC

Obvinění BIS nejvyšším hradním čučkařem - M.Z. se zdá být domluveným divadlem s bývalým agentem STB - A.B. Místo aby byla vyslovena pochvala A.B. za řešení situace s jihočeským generálem Koudelkou, což by mohlo být vykládáno jako polibek smrti dementního starce, je vysloveno nebývale ostré pokárání. Prostý občan se slabšího zastane - vhodné před volbami, Koudelka to má po volbách spočítané.

1 0
možnosti
PC

Ať je prezident Zeman jakýkoli (také ho nemusím), ale zatahovat do toho ještě 7 let zemřelou Ivetu Bartošovou, která se stala obětí vrcholu novinářského hyenismu v čele s Novotným, je ukázkou naprosté autorovy morální katastrofy.

Vy musíte být hodně frustrovaný a zlý člověk, pane Bárto.Rv

Navíc tohle není jediný váš žumpoidní článek, plný zášti, nenávisti a agresivity. A takový jedinec se nestydí posuzovat a moralizovat! Kdybyste měl jen špetku sebereflexe (pokud tedy víte, co to znamená), musel byste si po přečtení svých výtvorů pořádně nafackovat a hanbou se propadnout hluboko pod zem.

5 1
možnosti
TH

Ivety Bartošové mě bylo líto. U Miloše to bude jen, žádná škoda. Nebo příliš pozdě?

0 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti

R^

Prosím vás, jak si může národ císaře Karla IV., Jana Husa, Jana Ámose Komenského, Tomáše Garrigue Masaryka, Jana Palacha a Václava Havla

zvolit takovou kreaturu, o které si klademe otázku, zda nedělá vlastizradu?

:-)

6 4
možnosti
JL

Muze, pane Simku. Funkce prezidenta CR je prave pro takove lidi. Je stvorena z funkce cisare (v roce 1918) a oklestena od sily rozhodovani. Vzpominam si jen na jednoho slusneho kandidata. Z deseti. Ti dva, kteri se utkali v druhem kole, ukazovalo prave tu nemohoucnost si vybrat reprezenta CR na ten nejdulezitejsi akt, pokladani vencu na hroby uctivanych.

Stale volam pro zmenu teto funkce. Prezident ma byt "manazerem" republiky a mit pro vedeni vsechny zasluhy , ale take kritiku pro sve neuspechy. Potom se ukaze, zda mame silu si zvolit takoveho, ktery nas muze postrcit par krucku kupredu.

0 0
možnosti
LB

L35i16b45o77r 30B17í51l90e48k

18. 8. 2021 14:14

Jeden hnůj přichází od prezidenta Zemana, druhý hnůj od blogera Bárty, který hnůj z těch dvou víc smrdí, toť je otázka jak z klasika

8 3
možnosti
Foto

Bárta hlavně nic neví a neví, že nic neví.

2 0
možnosti
Foto

A jaké důkazy byste od prezideta milostivě přijal?

Záznam odposlechů na Ulož.to? Certifikátem od BIS nebo bez?;-D

3 0
možnosti
Foto

Pokud chci někoho z něčeho obvinit pivní prázdné kecy nikdy nestačí....jaký důkaz čekáte Vy?:-)

2 0
možnosti
Foto

Ne každý bulvár je vyloženě hnůj. To, že náš pan prezident dává přednost například Blesku sice hlavě státu příliš nesluší, ale může to být nadějné, pokud prochází nějakou terapií v rámci léčby z té jeho hyenofobie. Pozvolné přivykání na novináře od těch z bulváru až po ty iracionálně nenáviděné z kolektivů, jež mu připomínají smečky hyen, je běh na dlouhou trať. Jak už dávno víme, jeho vztah například k České televizi je rovněž poněkud komplikovaný a někdy připomíná i postoje těch, kteří se už zcela znemožnili svým obdivem k režimům majícím k demokracii daleko. V očích občanů, kterým vyloženě nehrabe, se znemožnilo i hejno poslancům, kteří potřebovali v Radě ČT tak exotického člověka, jakým je pan Černocký. Rozhodně se nedá předpokládat, že by Miloš Zeman nabyl normálního stavu vědomí ještě před koncem svého prezidentování.

3 4
možnosti
JV

Tím hnojem vyživujete zase vy blog iDnes.

Nejvíce jste mě rozesmál vaším povzdechem nad tím, že Zeman nejel podpořit po tornádu lidi na Moravě. Vy byste byl první, kdo by tu o tom nahnojil sáhodlouhý článek ;-D

10 3
možnosti
Foto

Jste trapný, p. Bárto. Mám tam dole na moravě příbuné. takové, rozumbrady jako jste Vy by tam zahnali. Prezident Zeman by tam naopak uspěl... ;-)

1 7
možnosti
MM

Zeman neuvedl řádné důkazy o špiclování, ale pokud BIS sleduje aktivity politiků, i těch z Hradu včetně hradních nepolitiků, kteří působí proti zájmům ČR, jsem pro.

BIS tím řádně plní svou úlohu!

14 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.