Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Psal jsem níže - zrušit. Když vidím nebo tuším potenconální uchazeče o trůn:-)

0 0
možnosti
MB

Já Milošovi fandím ! Alespoň se na Hradě topí a větrá ! Nyní mu obydlí obchází podezřelý člověk - Německý vyslanec s kyticí ! Výročí 82 let - okupace, omlouvá se symbolicky ... !

Co tak asi dělá náš soudní recidivista ? Opět vykuřuje své stavení, pálí svíčku - čučí do plamene ? Nebo bude akční a vydá se juchat do Klenotnice ? Zvedne svou jupu alespoň 21. 08 ? Rozvolní se ? ... :-)

6 0
možnosti
JF

A na výročí druhého osvobození, tedy přesněji toho před kontrarevolucí, by mohl na pianu i z vozíku, bo už na něm 2018 zahrál pánům Si a Medveděvovi v Šanháji Sentimental Journey, zapreludovat se sborem malých ruských vlastenců tuhle nádhernou osvobozeneckou píseň: https://www.youtube.com/watch?v=ZJOgpumpO_M ... Ano, tedy ANO, vstanou noví bojovníci! :-) https://www.youtube.com/watch?v=Ov-lvsT1Ys8 R^

0 0
možnosti
Foto

Já s tím problém nemám. Ale z Hradu pak bude jen mystická, obrovská, nádherná, velkolepá památka, ale trochu bez duše. Jako je tomu snad u všech Hradů a zámků. Sídlem prezidenta to přeci jen získává na důstojnosti.

Kdyby nebylo Zemana, byl by klid. Stačí rozumný prezident, který tam opravdu bude mít jen malou pracovnu. Nebo ani to ne a používat to jen k oficialitám.

Prostě za to nemůže Hrad, ale zapšklý dědek, tč. v LDN Lány.

9 0
možnosti
Foto

Bez duše? Jak může být sídlo českých králů bez duše a důstojnosti....?:-/

0 0
možnosti
Foto

R^ S tímto návrhem souhlasím. Ovčáček se opět znemožnil.

Přestěhování sídla prezidenta by se mělo stát jedním z témat během příštích prezidentských voleb.

3 0
možnosti
Foto

Tak doufám, že se tohoto návrhu někdo z kandidátů chytne....

0 0
možnosti
PK

Ten návrh není nový, levnější by bylo funkci zrušit. I takové velké Německo má prezidenta jenom - s trochou nadsázky, ale ne velké - pro parádu.

0 0
možnosti
VV

A az na velmi malo vyjimek to byla vzdy osobnost.

0 0
možnosti
JZ

Z Pražského Hradu vystěhovat zlodědka, zrušit neschopnou republiku, obnovit české království, a na Hrad nastěhovat legitimního českého krále. Karla III. Habsburského.

4 4
možnosti
TL

R^R^R^

Hradčanům by se určitě ulevilo. Snad by zmizel i ten smrad, který je nyní cítit i na dálku.

5 2
možnosti
Foto

No není to špatný nápad. A než se něco najde, mohl by Babiš poskytnout něco ze svého Agropodniku. :-)

Třeba Čapák. ;-D

5 3
možnosti
JK

Pravda, byl jsem na polském Wawelu, který je přibližně stejně starý, rozlehlý a prošla jím světová historie. Doporučuji obout pohodlné boty a prohlédnout i jeskyně pod hradem. Nevidím důvod proč to neudělat i v Česku, navíc máme hojně mobiliáře, Poláky okrádaly armády procházející tam i zpět, takže shánění původního vybavení je poutavá detektivka. U nás by to muselo být mnohem zajímavější a také starých pověstí a novodobých historek je nepřeberně.

Proč by měl starý dědek ničit interiér kouřem.

6 2
možnosti
AN

A14l82e92š 58N58o94v11á26k

15. 3. 2021 14:47

i před ním ničil president interiér kouřem...:-)

3 0
možnosti
VV

Rozhodne, do Ustavni 91 v Praze 8.;-D

2 0
možnosti
TL

R^ 82898 určitě by hradní kreaturu uvítal např. také další patický skvost, jisty ivan david, který ale zřejmě má v Bohnicích dvojroli - psychopat a současně zdravotník...

3 1
možnosti