Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

lokutus

2. 4. 2012 20:09
To je prostě diskuse na internetu

V přímé konfrontaci tváří v tvář jsou tito lidé podělaní za ušima, na internetu je z každého revolucionář. Standardní odpověď takovým méněcenným lidem je: "Na komunisty nejlíp platil Pinochet. Nechal jich zmizet na tři tisíce a v zemi byl rázem klid." ;-)

1 0
možnosti
PK

pavel kula

2. 4. 2012 17:20
Vitejte do klubu pravicovych zlocincu,

dal jsem karmu, samozrejme. My pravicovi vyvrhelove si musime pomahat;-DR^

9 0
možnosti
C

Camino.

2. 4. 2012 17:26
Re: Vitejte do klubu pravicovych zlocincu,

Hlavne, ze Vas rodice kriminalnici neunesly na zapad, to jeste stale nejste takovy vyvrhel. Jenze my mame lepsi pamet a nezapominame na nic, co o sobe soudruzka Urbancova napsala;-O

Za clanek R^R^R^:-)

3 0
možnosti

KarelSind

2. 4. 2012 15:00
Strach ze svobody

Problém je v tom, že spousta lidí o svobodu nestojí, případně ani neví co to znamená. Mají představu, že si budou žít jako králové a někdo jiný za ně všechno zařídí. Než by si připustili, že svoboda je v první řadě odpovědnost za sebe a za svá rozhodnutí (včetně těch ve volbách), odpovědnost za svoji zemi a případně za celou planetu, tak se jí raději rychle zbaví.

0 0
možnosti
AA

Saša

2. 4. 2012 14:41
Pol Pot byl dobrý marxista.

Jeden z mála, který vzal Marxe opravdu vážně a zkusil jeho učení uvést v život.

http://www.tedeum.cz/1_2012/marx_satan_0112.htm

Holešovská výzva není žádný marxismus. Je to jen amatérský projev lidové nespokojenosti.

0 0
možnosti
MZ

ozzy79

2. 4. 2012 14:44
Re: Pol Pot byl dobrý marxista.

ano, jako marxista byl dobrý, stejně tak jako byl hitler dobrý národní socialista :-)

0 0
možnosti
OU

2. 4. 2012 14:20
Uživatel požádal o vymazání
6 0
možnosti
H

Halfunx

2. 4. 2012 14:19
Holešovská výzva se trefila do nálady národa

O tom jsem přesvědčen. Nic na tom němění zesměšňování jednotlivců či celku a ani jásavé mávání srpy a kladivy některých komunistů. Nic neovlivní ani příznivci tajných až špionážních scénářů, podle kterých všechno organizují ONI, to jsou TI v pozadí.

Jak už to bývá pravda je jednodušší. Několika lidem došlo, že korupce překročila únosnou mez a zároveň není možno současnými volbami cokoliv změnit. Výzva se setkala s odezvou u veřejnosti. Politici dostali první výstrahu, že se jich lze zbavit i jinak. Co natom, že celá akce je na začátku amatérská, vdžyť vše bylo prakticky organizováno z nuly a za naprostého a úmyslného ignorování médii.

Demokracie v dnešní politice není, neexistuje. Volič není schopen ovlivnit politiku. Směřujeme k přímé demokracii stejně jako svět okolo nás, ani na západ od nás tomu není jinak, tak klapky dolů a dívat se zeširoka.

3 0
možnosti
MZ

ozzy79

2. 4. 2012 14:43
Re: Holešovská výzva se trefila do nálady národa

Holešovskou výzvu jako celek podporuje maximálně 5% obyvatelstva. To, že je tu korupce, to že politici jsou tací, jací jsou (ale byli a budou takový vždycky) a to, že to není všechno košer, to je pravda a s tím souhlasí tak 80% populace, ale Holešovská výzva je seskupení zoufalců a radikálů, kteří tím sledují jediný cíl a to zviditelnit se.

3 0
možnosti
MZ

ozzy79

2. 4. 2012 14:09
hovada

spousta diskutujících tady jsou prostě jen hovada, skryti za svým nickem, tak to prostě berte tak jak to je, politujte ubožáka a jejich nízké sebevědomí a zasmějte se jim, diskutovat si nimy nemá smysl, oni diskuzi vůbec nechtějí, chtějí být jen za každou cenu slyšet a vidět. něco jako když do města přijede cirkus :-)

1 0
možnosti
PK

vágus z ODS

2. 4. 2012 13:53
Další avatar á-la Polanecký?

Kolik vás tam pro kristovy rány je? 8-o8-o

3 0
možnosti

Ottis300

2. 4. 2012 13:50
Tehdy jsem jí na to odepsal,"jestli to stihneš",

protože ač se velice držím zpátky, co se týče těchto a podobných výrazů, tady má trpělivost přetekla. Nemám čas si dělat statistiky, ale je zcela evidentní, že v podobných výrazech nemají tito diskutující, je jich pár a jsou to určitě skalní komunisté, mezi ostatními konkurenci. To i ten "strýček Joe", i když občas ujede, se chová zdrženlivě a slušně. A že ten nick o něčem svědčí! Tak nevím, kam kategorii "lady Humusspray" zařadit. Existuje vůbec taková škála?

4 0
možnosti
C

Camino.

2. 4. 2012 17:34
Re: Tehdy jsem jí na to odepsal,

Mne se nevice libila, kdyz napsala, jak jsou vsichni okolo hloupi, to ona to ma promyslene, zajede pres hranice, nakoupi laciny sunt a za velky peniz to doma tem hlupakum proda, Rv

2 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

2. 4. 2012 13:48
Paka jsou vlevo i vpravo

a z obou stran jde strach. ;-(

-

Mimochodem, pokud jste nováček na diskuzích, doporučuji držet se faktů a jednat s kýmkoli korektně, bez jakýchkoli osobních výpadů. Poznámky o chlastem rozloženém mozku a narážky na pracovní zařazení oponenta jsou z kategorie nepřípustných argumentů "ad hominem", které nepřinášejí nic než zbytečné flamewars.

-

Pokud chcete opravdu diskutovat s nějakou přidanou hodnotou, doporučuju držet se pravidel mnohokrát sepsaných, například zde: http://cs.wikipedia.org/wiki/Falacie

3 0
možnosti
Č

českej.venkovan

2. 4. 2012 13:49
Re: Paka jsou vlevo i vpravo

..aha...:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.