Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)  Koho byste doporučil Vy, smím-li se zeptat ? !!

0 0
možnosti
ZB

Zátím jsem z okruhu vyloučil strany, které volit nebudu a mezi tím málem co zbylo se rozhodnu a bude to velmí těžké někoho vybrat...Koho budu volit ještě nevím, nemohu Vám tedy dát přesnou odpověď.

0 0
možnosti
NR

Zeman není můj president, ten přivede Česko do stavu jako je dnes Řecko, navrhují změnu ústavy a odvolat Zemana, nejlepší bude, když se sám odvolá a abdikuje, přinese prospěch ČR a za to mu může ČR vyplati presidenský důchod a pak at si ho uřivá na Výsočině a na chalupu at si vývěsiEUEUEU

2 4
možnosti
PK

Cesta ke změně je často problémová. Co brání české "pravici" jít do nových voleb s bezva programem (na Véčka nebo něco moc podobného se lidé už asi nenachytají) a vyhrát je.

2 0
možnosti
AJ

A kluci se hned sběhli - ano, vím, že i vy máte volební právo!;-D;-D

1 0
možnosti
NR

Dobrý příspěvek , moc dobrý a vystižný, prostě máme hodně takových výžírků jako je Pecina, to jsou lidé, kteří v životě nebudou pracovat ale jen parazitovat, to co Mládek řekl o živnostnících plati o Mládkovi , Pecinovi a dalších v ČSSD, SPOZ, KSČM, ODS a daších, já asi budu volit tradičně ODS i když to není to ono ale nic jiné tady není no a snad se a ODeSácí už poučili.;-O;-O;-O

3 0
možnosti
PK

Tak podle mne Mládek je ještě pracant, i když by ho neměli pouštět k mikrofonu. U té ODS jsem zvědav na nového vůdce. Ale oceňuji Vaši věrnost, že nepřevlékáte kabát.

1 0
možnosti
AJ

Karel prostě nevyhrál, vám to ale trvá se s tím vyrovnat.;-D

3 4
možnosti
Foto

no, jestli má pan prezident takové fanoušky, tak mu není co závidět

2 2
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.