Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

I57r55e19n26a 45H87r95u53b32á

13. 11. 2012 12:01

Proč je zrovna Okamura terčem tak velké dehonestace (nejen vašá(? Podle mě jsou populisti úplně všichni, všichni mají své + a -, tak proč zrovna Okamura je tak strašně propírán? Proč nenapíšete třeba o blbce Fišerové, přijde mi podstatně horší a na místě prezidenta by naší zemi uškodila víc než všichni kandidáti dohromady.

4 1
možnosti
MF

M38a19r90t11i85n 45F35a82l95m

13. 11. 2012 12:12

Odpovím Vám slovy T. Okamury z jeho profilu na Facebooku:

"

Tak jsem dostal informaci, že štvavá kampaň proti mojí osobě, kterou podporuje stávající ekonomicko-politická mafie, bude po včerejším Reflexu prý pokračovat dalšími články v periodicích nakladatelství Ringier. V Aha se již dnes snaží zpochybnit můj sběr podpisů na prezidenta a v Blesku se prý připravuje seriál, kdy prý budou nějaké dívky vykládat jaký jsem sadista a bezohledný charakter. Cílem je...

dehonestovat mě tak, aby se prezidentem nestal člověk jako já, který otevřeně bojuje proti rozkrádání našeho státu, chce hmotnou a trestní odpovědnost pro politiky a exekutivu a zároveň chce postihnout majetkovými přiznáními od 20 mil. Kč i zpětně všechny zloděje, co nemůžou prokázat legální původ svého majetku. Prosím o Vaši podporu, držte mi palce, čeká mě peklo. V právním prostředí ČR se bohužel proti lžím nelze nijak učinně bránit, což média moc dobře ví. Díky"

6 1
možnosti
BP

Tak nalejte vína pane vševědoucí - koho budete volit Vy ?

Dovolím si tvrdit předem,že jakoukoliv Vaší volbu,budu schopen dehonestovat stejným způsobem,jak to děláte Vy v případě p.Okamury .

Jste směšný tím,že si chcete přihřát svou blogerskou polívčičku na podivné vlně antiokamurismu,a jistě se Vám zdá,že jste zplodil něco,co by mělo být vytesáno do skály ...

7 1
možnosti
ZB

Zatím nevím...pan Okamura ani Bobo to rozhodně nebudou...

0 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.