Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Obávám se že ani kritikou ČSSD toho zlého Babiše od vesla fakt nedostanete. Ale chápu, tradiční snaha byla.

0 0
možnosti
VV

Vzpominam si, ze kdysi byval v mode toaletni papir s potislkem jednodollarovejch bankovek, hlav Beatles a snad i Roland Reagan tam byl.

Ze jeste nikdo v CR neprisel na jejich dnesni pravo a statotvorce. Ti by si to opravdu zaslouzili.

0 0
možnosti
TB

dojemná starost o stranu, kterou stejně nevolíte :-)

1 0
možnosti
JN

Před časem zde působil aktivista Peszynski. Když mu konečně došlo, že server Idnes patří Babišovi, demonstrativně odešel. Přece nebude podporovat někoho takového.

Spoustě lidí se po něm stýskalo. jeho slohové práce sice byly poněkud na jedno brdo, ale byla s ním sranda. A co je pozoruhodné, urcitý počet jedinců s ním z nějakého, lidským rozumem těžko pochopitelného, důvodu souhlasil. Ale těch bylo jen pár.

Koukám, že vy jste se rozhodl pana Peszynského nahradit. Obě skupiny jeho truchlících čtenářů vaši snahu jistě ocení. Tož vitajte. A že ke své realizaci používáte Babišova serveru, z toho si nic nedělejte.

5 1
možnosti
JH

J83a73k18u27b 72H39o50z65a

28. 6. 2019 9:49

Ježišmarjá, pomalu s tou flintou. Ať nám ho nevyplašíte...

1 0
možnosti
Foto

Karma, ale Hamáček zase cukne :-)

3 0
možnosti
MB

Zeman, Zeman, to mi zní povědomě! A kdo to vlastně je a za koho kope? Ruský šváb, který chce prosadit zájem do atomové elektrárny? Nebo ten výprodejce zbytku Národního hospodářství, které levně předal AB a zbytek asi Číně? Či snad, ten človíček pučista, který permananetně shaze a demontuje Vlády,a aby si opětovně konstruoval ty své? Asi ten zvláštní útvar v NATO a EU, který si jde svou cestou a vybízí k toleranci násilníka zrušením jeho Sankcí! Možná to bude ten 8x soudem potvrzený lhář ... !

Taky má smysl pro slušnost a spravedlnost! P. Nečasovi řekl, že se mu tedy Omlouvá! Akce ozbrojenců byla omylem a přijal jej do svých bližních kruhů. Tak už Předseda vády nejsi, no a co - Jedeme dále. Furt se něco děje = Teď zase řeším sousedovo manželství! Má tam nějaké potíže, chce se rozvést. Přivádí si ženu, se kterou já osobně nesouhlasím! Sice za jejich vztah nenesu absolutně žádnou odpovědnost - Ani k tomu nemám kompetence = Nicméně jedině já ...!!

Vím, co je pro něj - MNE samotného dobré! To pravím, jako Miloš - Maynard Keynes I! Kdo to nechápe - L'état c'est moi - Přeloženo = Stát jsem já! Zdravím vás jako Ludvík XIV a popelníček by nebyl ? Co se divíte, vždyť i P. Janda s Olympicem mne již zhudebnil - JÁ ! = Pro jiné se nenarodil - Sám neuměl ničeho se vzdát- Jen ostatní za nos vodil ... :-)

3 0
možnosti
AM

Nemějte strach o ČSSD. Teď to vezmou do ruky Onderka a Poche za mohutné podpory senátorů Diensbiera a Štěcha a poradenství Špidly a znovu se vyšvihnou na výsluní.

2 0
možnosti
PK

Jen škoda pana Hamáčka, bo si myslím, že je z této party ten nejslušnější...

1 0
možnosti
Foto

Už ta podivná parta údajných "reformních komunistů z r. 1968", kteří se objevili ve vedení ČSSD v době, kdy se stal předsedou Miloš Zeman, nevěstila nic dobrého. A taky to tak pokračovalo. Oposmlouva byla totální tragedií a popliváním demokracie. Pak za nějakou dobu následovala hanebnost z největších v podobě poníženecké supliky, kterou zaslali naši nejvyšší ústavní činitelé do Číny. A pokud snad někdy měla sociální demokracie ještě nějakou sociální citlivost anebo vnímavost pro kulturu a vzdělání, tak to je dávno všechno v trapu. Opravdu hanebný komplot s komunisty, který vedl ke zpochybnění restitucí, tudíž zpochybnění celého polistopadového vývoje, to je tragická bilance.

5 0
možnosti