Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Máte pravdu. Jestli to takhle půjde dál, tak za chvíli budou v nominacích pouze 90 letí staříci.

Co se týče amerických voleb, tak si nalijme čistého vína. Z těch prozatímních kandidátů Demokratické strany nemá šanci porazit Trumpa absolutně nikdo. Přesto ovšem mají ve svém středu jednu osobu, která by to dokázat mohla, poněvadž má obrovskou podporu nejen mezi demokraty a byť ona zatím kandidaturu odmítá, tak nic není nemožné. A to jméno je Michelle Obamová.

0 0
možnosti
JB

J22i53r71i 30B96o70r

15. 1. 2020 17:26

Pro důchodovou reformu je nejvyšší čas.Chudáci důchodci musí pracovat do devadesáti. Jak by asi vyžil? Ještě že ten nájem má nízký.V

1 0
možnosti
MJ

Jestli je pan Křeček ve svých 82 letech jenom trochu soudný , musí Zemanův návrh odmítnout, v tomto věku je už velice složité vykonávat jakoukoliv práci, vím o čem to je ,sám nejsem nejmladší.

3 0
možnosti

Také mám někdy pocit, že Miloš Zeman naši svobodu a demokracii ohrožuje! Někdy se chová, jak nejvíc Česku uškodit! :-)

2 0
možnosti
PD

To je ten pán co tak sveřepě obhajoval právo na regulovaný nájem i v soukromých objektech a pak, po soudech to majitelům doplácel stát (čili všichni ostatní i ti, kteří bydleli v neregulovaných nájmech? A sám poslanec Křeček - sociální případ - v takovém regulovaném nájmu bydlel? Zeman navrhuje jen samé své servilní podporovatele.

6 0
možnosti
Foto

Má to dvě výhody. Jednak člověk v tomto věku už toho moc nestihne, takže státní byrokratický aparát může být v klidu, jednak se dá očekávat brzká výměna za dalšího dědýnka.

Razím heslo: budoucnost patří seniorům!

1 1
možnosti
Foto

... přesně, je to jak za komoušů, gerontokracie;-)karmaR^

13 0
možnosti

...tak říkáš žádný problém?;-D;-D;-D;-D

2 0
možnosti

..patří pod Standu Měsíčníka:-)

1 0
možnosti
SN

:-).......Pane autore, jsem tak drzý, že si Vám dovolím odporovat. Jsem stejně starý, s myšlením i pamětí žádný problém! Jsme prostě každý jiný!

Někdo je starý ve čtyřiceti, někomu to vydrží déle, prostě.....jak nám to Pánbíček nadělil! Pořád jezdím na koni, Prahu s dvouhodinovou přestávkou.....850 km udělám v pohodě! Nestěžuji si!

No....a kdyby ombudsmanovi skončil život v aktivní službě, nastoupí další! Tak o co jde? Čtu jeho články na NP, dovoluji si tvrdit, že úrovní myšlení na něj nemáte, protože jste se ideologicky zasekl a to je nevratné! Poroučím se ! RvRvRv

2 11
možnosti

Vy ale skutečně nejste dobrý příklad.:-)

14 1
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.