Odstoupit !! Von der Leyenová ihned! Babiš nikdy....

Opravdu je komické jak jsou voliči a zastánci Babiše najednou tvrdí, přísní a nekompromisní. Von der Leyenová by měla odstoupit! Ihned! A co Babiš? Ten nemusí? Nikdy? Na toho platí jiná morální pravidla, nebo už vůbec žádná? 

Najednou příznivcům ANO nevadí to co kritizují na jiných? Svou výzvou k odstoupení von der Leyenové přece nerespektují výsledek svobodných voleb. Podle jejich babišovské teorie přece každý kdo vyzývá Babiše k odstoupení nerespektuje výsledek voleb a není ochotný se s ním smířit. Nějací křiklouni z ulice přece nebudou o něčem rozhodovat. Když je jednou někdo někam zvolen, znamená to přece podle babišovské formy demokracie, že tam musí sedět celou dobu, nic s ním nepohne a dokonce je označen jako nepřítel demokracie každý, kdo si ho dovolí kritizovat a vyzývat ho k odstoupení....

Co Vy na to, vrchní koblihový agitátore....?

https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=754089

To už najednou neplatí? Na přešlap a hloupou reakci von der Leyenové platí nějaký jiný metr než na vašeho "vůdce a spasitele národa" Babiše? Trestně stíhaný člověk,který si plete Českou se svou firmou nevadí? Spolupracovník StB a protekční normalizační komunista nevadí? Oligarcha, který zneužívá svou funkci a svým střetem zájmů poškozuje zájmy České republiky a dělá ji ostudu nevadí? Mistr lží a hloupých ulhaných reakcí typu "nevím komu patří Čapí hnízdo" nevadí....? Má snad ten kdo má hroší kůži a ústa plná demagogie a lží nějakou výjimku? 

To jistě ne a to ani tehdy, když se mu ze svých voličů podaří udělat stádo hluchých a slepých ovcí, které mu vždy podrží ke splnění jeho choutek  a ještě budou u toho radostně bečet "bez tebe by zde nastal zánik národa a propad Česka do chaosu a temnoty, můj pastýři a vůdče…"

I já se tedy přidávám ke kritikům přešlapu a hloupým výmluvám von der Leyenové. Měla by odstoupit. Stejně tak měl dávno odstoupit i Babiš. Má k tomu příležitost i nyní. Jeho pravá ruka a šéf poslanců ANO Faltýnek by ho jistě ve funkci premiéra nahradil.

Dobře, tak ne. To nebyl dobrý příklad. Faltýnkův syn je přece zapleten do mafiánských praktik a milionových zlodějin politiků ANO v Brně.  Nebo další místopředseda Vokřál? Ten vlastně taky ne, ten už dobrovolně a znechuceně z ANO odešel.To je vlastně úplně jedno, ani to koblihovým voličům nevadí a neotevře jim to oči....

Voliči ANO a další babišolidi v tom přece mají jasno. Von der Leyenová ihned a Babiš nikdy....

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zdeněk Bárta | úterý 7.7.2020 15:12 | karma článku: 30,02 | přečteno: 1122x