Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

R^.... a dodal bych řečnickou otázku, - jestli nás všechny ten jeho báječnej gól proti Kanaďanům v Naganu už nestál nějak MOC :-P???

2 0
možnosti
JK

No nevím, byla to paráda, jsou to naši zlatí hoši, každej zvlášť. Dluhy jsou tak kryté zlatem a hlavně kluby už mají prachy podělený, přijde někdo novej a ten nebude vědět co a jak, komu co s kým, kdo pro koho proč, no a to by byla tragédie. Jenže i tak je to bude stát desátek Andrejovi, na což byla nasazena hlídkovací stráž z agroholdinku s praxí odklánění toků na ŘSD.

V téhle zemi už je líp, ten koronáč je zlatej důl, někteří podnikatelé prý dostávají od státu víc, než by kdy vydělali, říkal vůdce. Já mu věřím, určitě má k té informaci hodně, ale hodně blízko.

1 0
možnosti
TL

Souhlas R^R^R^

Velice smutné pozorovat chování kdysi sympatických identit, jako např. Vámi uvedenou identitu Šlégr, či abych zůstal v "oboru" Hnilička etc.

Tento "ministr sportu" je nyní mnohými sportovci ujišťován o loajalitě, jde přece jen o solidní penězovod ze státního rozpočtu sportovcům,

takže jakási morálka není na pořadu dne...

Na konec identicky se začátkem - velice smutné ...

2 0
možnosti
Foto

Neskutečné, tzv. demokraté už chtějí zakazovat když se člověk jde bavit Rv

0 0
možnosti
Foto

Kdo se šel bavit? Všichni tam přece byli pracovně...

4 0
možnosti
PK

Zdá se, že pana Š. opravdu, ale opravdu nemilujete;-D

0 0
možnosti
Foto

Kdysi jsem mu fandil a jako kluk i slavné litvínovské dvojce Bubla - Hlinka...mladej Bubla bude po morální stránce asi celý taťka...

0 0
možnosti
Foto

Tak to máte pravdu,ANO tenhle oranžový odpad jen sbírá na recyklaci...

3 0
možnosti
Foto

Odpověď pro paní Jandovou...

0 0
možnosti

Malá technická - Jiří Šlégr nikdy Litvínovskému hokjeovému klubu "nešéfoval"

0 0
možnosti
Foto

Tak já jsem si vyhledal pozici předseda představenstva a generální ředitel. Tak poslední slovo má jistě majitel...:-)

0 0
možnosti
Foto

Ne, že bych s vámi nesouhlasila, ale Šlégr je produktem ČSSD, potažmo Paroubka, ne ANO.

3 0
možnosti
JL

Paroubek prý jezdí v autě za 2 miliony a má nemovitost za 8. To má premiér tak vysoké příjmy? Nějaké výpalné asi taky platí své exmanželce.

0 0
možnosti
JK

Šlégr v radě ČT o morálce káže, co je pravda a lež, co lze veřejnoprávně vysílat a co ne. Je možné, aby firma veřejně hanila svého radního? V této zemi ano, opakuji ANO. Kvalifikací na zvolení byl dobrý vztah k Babišovi a trosce z Hradu a negativní k řediteli ČT, (to je ověřený fakt) taky ví, prý, co je to tenký led (to je kvalifikovaná domněnka).

Podle mě je morálně diskvalifikován pro debaty o pořadech vysílaných ČT, jeho názor znevěrohodní jakékoliv rozhodnutí.

U Hniličky je to ještě horší, jenže jinej trouba není k dispozici a poštvat na sebe ještě sportovce, by byl pro Babiše zásah na solar.

2 0
možnosti
MB

Je to sranda. U komunistů odbornost přebíhala stranickost. Vztah k SSSR, 08/1968 ap. Holič vedl průmysl, slevač zase mluvil do zemědělství. Dnes je dobré být opět "Gumový". ČR je v rukou dobrých. Nyní ji vede Jansta, Jágr a Špotáková. Já jsem z toho - Na hniličku ! I Falmer se ozval, J. Hrdinovi připomněl, komu má výt vděčný, že se narodil, že se postavil na socialistický led ap. Ten jej poslal veřejně do rici - To by Slégr neudělal ! ... :-)

0 0
možnosti
MB

Tak pozor, gumy Šlégra, se musím zastat ! Úspěšně prošel výběrovým řízením - Prokázal, že televizor vlastní. Dívá se ! Umí jej zapnout i vypnout ! Kdyby jej ještě uměl naladit - Ideální předseda Rady TV. Jel tedy na pracovní schůzku, jak na to! ... :-)

9 1
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.