ODS v EUvolbách totálně propadla.....

Tak první výsledky jsou na světě. Neschopný Fiala je zalezlý jako spráskaný pes a všichni ostatní ODSáci si rvou vlasy a sypou popel na své oškubané hlavy.

Na odřeném umakartovém stole stojí lahev. Název Tuzemák je přelepen nápisem Rum. Jsme na návštěvě u odbojářů. Tady se slaví.

Jistě už každý poznal kuchyn u Klausů. Škodolibá radost přímo tryská z obou oslavenců.Dnes mají velký svátek a jejich ega zažívají opileckou extázi i bez Rumu. S těly už je to trochu jinak. Stařec přímo létá na rumových křídlech po kuchyni a nadšeně vykřikuje:

Vidíš já jsem ti to říkal. Bez tebe jsou úplně vyřízení. Jsou na okraji propasti. Bez tebe přišli minimálně o polovinu hlasů. S tebou můj chlapče mohli jít i přes padesát procent, protože lid jde s tebou. Vždyt jsi nejlepší politik v celém Česku. Genius co rozumí úplně všemu a nejlíp. Nejsi jen tak někdo, jsi přece Klaus! Ostatní jsou trapné pitomé nuly....

Radostné rumové výkřiky starce plní celou místnost. Mladej sdílí starcovu extázi a nadšeně přikyvuje, cítí to úplně stejně a už netrpělivě vykukuje z okna. Každou chvíli tady musí být. Kdo? Přece průvod prosebníků v jehož čele se bude po břiše plazit profesor Fiala a s uplakaným prosíkem mu nabídne svou funkci a celou ODS navrátí do Klausovic kuchyně, tam kam patří.

Rum je opravdu svinstvo, především pro ty kdo neodhadnou v jeho konzumaci svoje schopnosti. To jsou potom rumové opice pořádně divoký a vystřízlivění bývá kruté. Okopávání kotníků od Václava staršího už je jen k smíchu a mladej není ten skvělý borec, bez kterého se ODS určitě zhroutí. Zatím to vypadá, že mezi voliči ODS po něm neštěkne ani pes....
 

Autor: Zdeněk Bárta | pondělí 27.5.2019 8:08 | karma článku: 25,97 | přečteno: 2146x