Odborový miliardář v luxusní bundě (130 000) ozdobou odborářské dělnické demonstrace.

Babiš je nejen expremiér a poražený prezidentský kandidát, ale především majitel mnoha firem a miliardář. Bundu za 130 000 si jistě může dovolit. Proč také ne když na to má. Na dělnické demonstraci to ovšem působí dost nevhodně.

Tak jako už samotná jeho přítomnost na odborářské dělnické demonstraci. Majitel mnoha firem a miliardář jako odborář a "táta dělníků"? 

"Neohřívej si tady polívčičku, ty kapitalistickej hajzle". Výkřik z davu odborářů a dělníků to vystihl celkem přesně. Je všeobecně známé, že v Babišových firmách se majitel na platech moc nepředá a přítomnost takového řečníka mezi odboráři, který v luxusní bundě v ceně půlročního dělnického platu řeční k davu dělníků je opravdu dost tragikomická fraška.

Jaké výkřiky by si asi na levicové demonstraci ozývaly z davu, kdyby lidé věděli co a v jaké hodnotě má nový "odborář" a "přítel dělníků" na sobě?

Odboráři opět demonstrovali především vlastní neschopnost. Demonstrovat u Úřadu vlády v den kdy vláda zasedá jinde ( termín byl známý dopředu) a pozvat si na demonstraci jako řečníka miliardáře -majitele mnoha firem a tedy zaměstnavatele protestujících odborářů je dost trapárna. Stejně trapná byla i malá účast. Proti čemu se konkrétně demonstrovalo zůstává také záhadou. 

Co ty komunistické vlajky na odborářské dělnické demonstraci? Také dost nechutné, ale tak nějak se tam hodily víc než miliardář ohozený ve statisícové bundě. Špatný herec hrající si na lidového odborářského strejce a burcující dělníky proti "asociální" vládě a drahotě na které se podílejí i jeho potravinářské firmy většinově ovládající trh.

To už největší trapná křivárna....

https://echo24.cz/a/Hf7yA/zpravy-domov-demonstrace-odboru-pred-strakovou-akademii

.

Autor: Zdeněk Bárta | čtvrtek 30.3.2023 8:46 | karma článku: 31,97 | přečteno: 1220x