Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Taky mě to pobavilo. Bohužel, není to kabaretní muzikál - ale docela vážná věc, kterou platíme všichni a taky na jejich srandičky zase doplatíme. To nás, voliče, skutečně považují za národ primitivů?R^

3 0
možnosti

Karma autore. Platí (nejenom) v tomto případě - svůj k svému.

1 0
možnosti
Foto

Pan Hůlka je odborníkem na muzikálový zpěv, což z něho pro období po volbách dělá ideálního kandidáta na funkci ministra muzikálového zpěvu. Že takové ministerstvo neexistuje? Počkejte, až to SPOZ po volbách vezme pevně do rukou ;-D

3 0
možnosti

Taky se vyzná v kytičkách - umí je natrhat a udělat z nich pěknej pugét ( nebo se o to aspoň pokusit ) , takže ministra zemědělství by taky zvládnul.

0 0
možnosti

Také jsem nad tím upřimně pobavil..... Mám však obavy, že po "pacholkovi" či "soudruhovi" se nám rýsuje další zprofanované slovo- "odborník" :-/

1 0
možnosti

Ale, ale, pane Bárto ... Najednou vám vadí, že se umělec angažuje v politice? A pročpak vám to nevadilo, když se umělci tak masově angažovali při volbě vašeho milovaného KS? ;-)

2 1
možnosti

O těchto umělcích nikdo netvrdil, že jsou odborníci.Nečetl jste pozorně psal jsem, že mi Hůlka nevadí, vadí mi skutečnost, že ho lživě někdo vydává za odborníka.

3 0
možnosti

Chyba 'priteli', na hrad HO nedotahla ani tak podivna particka SPOZ jako spise podivna particka ODS a 'pekni darci' z TOP. Az to nekdy dokazete vnitrne prijmout udelate velky krok vpred.

1 0
možnosti
Foto

Chci se zeptat: Píšete v MS Word a používáte k opravě textu tlačítko F7?

0 2
možnosti

Odborníkem na cokoliv (nebo na všechno) se stáváte v okamžiku, kdy vás někam nominuje Strana podporovaná ožralým Zemanem.

1 1
možnosti
Foto

Hezlá fotka Hůlky. Hezčí už je jenom ta Vaše.

4 3
možnosti

Raději bych si přečetl nějaký Váš argument proč volit Zemanovce a jejich odborníka Hůlku.Chápu, že psaní urážek je jednoduší, ale zkuste se více zamyslet a odpovědět.

3 1
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.