Nový Havel - Orbán na Hrad!

Čekání na nového Havla skončilo. Copak jsou všichni havlisté slepí a museli čekat na Babiše aby jim ho objevil? Pokud má v Česku velkou podporu na prezidenta kandidát z Horních Uher, proč by ji nemohl mít kandidát z Dolních Uher?

Nyní jsem se trochu zarazil. Blog měl být o snaze ANO a SPD svrhnout vládu a vlastně není o čem psát. Jen divadlo pro exhibici Babiše, Okamury a spol. s předem jasným koncem.

Za zmínku stojí jen zmatený projev Babiše a jeho pomatená hláška " Orbán je madarský Havel"....nechtěl říci Havlíček? To by souhlasilo. To opravdu chce, aby ho bral mimo jeho zfanatizovaných babišek ještě někdo další vážně?

Pokud se ANO a SPD ústy svých vůdců zmohou jen na nesmyslné blábolení se špatně skrývanou snahou o vlezení do ruské zadnice a ukončení naší pomoci Ukrajině či zpochybnování nejen naší snahy o ukončení energetické závislosti na Rusku, tak je to z jejich strany o ničem. Také nikdo nic jiného nečekal....

Dnes to pochopitelně nevyšlo. Zítra je na tahu "lid". Tedy ta jeho část, která se dá utáhnout na prokremelské vařené nudli za kterou táhne nová "vlastenecká" stranička PRO ( odpadlíci z Trikolory), SPD, Trikolora či komunisté plus další prokremelské figurky. Opravdu reprezentativní rudohnědá sešlost, která nabízí jen vystoupení z NATO, EU a za poslušnost levný plyn od ruského pána. Bude se demonstrovat a svrhávat vláda. To má být ten nespojený český lid?

Dá se pochopitelně čekat podobná komedie plná ještě více nesmyslných blábolů které předvedlo ANO  se svými spojenci z SPD v noci a brzy ráno. Výsledek tu přece jen je. Dost lidí nespokojených s vládou, která má jistě své mouchy si při srovnání uvědomilo, že jde přece jen o dost lepší verzi než co nabízí opozice. O to víc, že jsme ve velmi důležité historické situaci. Hrajeme o hodně.

Nesmíme myslet jen na nejbližší zimu. Ta jistě nebude jednoduchá. Musíme myslet na budoucnost a ta by měla být bez jakékoliv závislosti na Rusku a co s nejmenší dluhovou zátěží.

Kdo myslí na mladé, své děti a vnuky nemůže jinak. Jejich budoucí domov musí být bezpečná pevnost před novou ruskou bratrskou pomocí a co nejdál ideově vzdálen od ruského agresivního klerofašistického totalitního režimu i co s nejmenšími dluhy.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-orban-je-madarsky-havel-a-za-cenu-elektriny-nemuze-putin-perly-ze-snemovny-213119#utm_content=freshnews&utm_term=orb%C3%A1n%20madarsk%C3%BD%20havel&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz

 

 

 

Autor: Zdeněk Bárta | pátek 2.9.2022 14:03 | karma článku: 20,16 | přečteno: 404x