Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Nevoliči Zemana tu posledních 5 - 10 let psali, že pravomoce prezidenta jsou minimální a že jeho funkce je hlavně reprezentativní.

Pavel i Babiš jsou prozápadní (tedy Babiš podniká na Západě a ruskou ambasádu v Praze "vyčistil" jen proto, že je Orbánovec a táhne ho to na Východ :-P), takže ne, sorry, komunistickému rozvědčíkovi, který se dobrovolně upsal silové složce minulého nedemokratického režimu, a opěvovateli přátel z Varšavské smlouvy, kteří nám v srpnu 1968 přišli na pomoc, svůj hlas určitě nedám.

Vyznavači ideálů Václava Havla, kteří nyní podporují generála Pavla, tu během Babišova angažmá v politice říkali, že morálka a ideály jsou důležité.

Každý si volte koho uznáte za vhodné, podle svého přesvědčení a svědomí. Ráno při pohledu do zrcadla uvidíte svůj vlastní obličej, nikoli obličej někoho vám cizího z diskuze.

6 0
možnosti
JM

Však to je zcela v pořádku - každý si může myslet, co chce a který kandidát je lepší. Pro mne takto Zeman byl lepší v předminulých volbách (nakonec jsem s 39 horečkou volit nejela). Text právě říká, že se lidé mají rozmyslet, ale hlavně k těm volbám jít.

0 0
možnosti
JV

Víte, jestli k volbám půjdu, tak Pavla volit určitě nebudu. A začít volit Babiše se mi také nechce. Takže když nebudu volit menší zlo, a vhodím do urny prázdnou obálku, tak i já pomůžu zlu většímu.

Víte, deset let tu od lidí jako je autor textu poslouchám něco o zlu, o morálce, o ideálech, a pak mi ti samí lidé doporučí, abych v jejich boji proti Babišovi volil komunistického rozvědčíka a drzého oportunistu, za něhož Pavla považuju.

Vlastně přemýšlím, kdo je tady ve skutečnosti ten užitečný idiot a co je to menší resp. větší zlo. Pro mě jsou to lidé, jako je autor textu, kteří nesnesou, že si lidé volí po svém, a ne po jejich. A hrají na city.

5 0
možnosti
JK

Ano, morálka a ideály jsou důležite a proto jsem si porovnal činnost obou kandidátů v uplynulých 30 letech. A volba je jasná. :-)

0 0
možnosti