Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

RvRvRv

Píšete o vymývání mozků, pane Bárto. Zato vy jste tedy opravdu dokonalý originál!;-D

2 3
možnosti
PK

U Klause mám jasno, ale vůbec, skutečně vůbec nechápu Petra Kellnera;-D

2 0
možnosti
JG

J62i54ř72í 95G60r45o95h

11. 1. 2021 12:36

Co navrhujete Vy? Kritizovat je velmi snadné.

1 0
možnosti
Foto

Očkování co největšího procenta společnosti a dodržování omezení až do pozvolného ukončení nákazy. Omezení uvolnovat až po zlepšení situace. Co Vy....?

3 0
možnosti
JF

R^ Landa se tedy s Klausem po boku tedy pekne probarvil ... Kryl by zvracel:-P ps: i když Klaus jako odbornik na hneteni kuličky z prdu ma k hnědé krome rodne rude tak nejak prirozene dost blizko ;-D

4 1
možnosti
PB

P87e25t31r 48B55u66r45i86a93n

11. 1. 2021 11:03

Většina vládních opatření je samozřejmě nesmyslná a alibistická, v tom měli demonstranti pravdu.

5 2
možnosti
Foto

:-)Promořovací párty.....

4 0
možnosti
JS

VK st. tzv vrtošivý stařík / nemohu si pomoci , toto pojmenování je jediné dobré co vzešlo od Ratha/ dělá synovi a Trikoloře medvědí službu. A lidé nejsou hloupí , ať tu kandidaturu zkusí a voliči mu vypráší kožich. To , že nějaký menší dav ho provolává za prezidenta svědčí pouze o charakterech protestujících. V podstatě on odstartoval svým sebestředným a arogantním chováním nechuť voličů chodit k volbám. Příjem darů od mrtvých dárců, oposmlouva atd.

9 1
možnosti

Jenomže on je nejen vrtošivý, ale i tak samolibý a narcistní, že je schopen volání těch pár lidí pochopit jako výzvu ke své kandidatuře na prezidenta. Myslím si ale, že voliči už se ale poučili a mají těch velebných kmetů na Hradě už dost (Klausovi bude letos 80).:-)

8 0
možnosti

Kikina nechce očkování jen proto, že má strach, že by se píchl ještě podruhý, když by si tajně schovával injekci do náprsní kapsy.;-D

0 3
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2018x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.