Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OK

Je to příspěvek obchodníkům, dod. energií a služeb! Okamžitě se zvýší ceny a penzistovi zůstane kulový. Tak se Agrostánu "rozhhýbá" ekonomika.

0 0
možnosti
Foto

Sám tvrdíte, že důchodci u nás na koronavirovou krizi nedoplatili, tak proč podsouváte, že částka 6000 je pro ně úplatek, každý si přece umí spočítat, že tato částka spíše peníze daňových poplatníků ušetří. Je jednorázová, tedy se nebude promítat dál. Vlk se nažere a koza zůstane celá.

Vypadá to na velký peníz, ale mnohem výhodnější by pro důchodce bylo přihodit pětistovku, která se bude valorizovat i další roky, ne tady tento dáreček, který rozohnil většinou ty, kteří penězi šetřit nemusí, ale penzisté zůstali při zemi.

0 0
možnosti
MS

Obávám se, že jde stále o záměnu příčiny a důsledku. Důchodci si mohou volit koho chtějí. Pravda je, že jednorázový příspěvek nebo příspěvek rozložený do celého roku (stále není schváleno) je může ovlivnit.

Chybu nehledejte v důchodcích ale v Babišovi. Oni o tom nerozhodují.

1 0
možnosti

Ja bych tomu nerikal rouskovne, ale spis drzhubne. Vlada tim docasne zavira pusu duchodcum na jejichz udrzitelne duchody dve volebni obdobi kaslala.

1 0
možnosti
ZB

Další hloupý článek o tom, jak důchodci volí a proč tak volí? Rozumný volič, pokud by chtěl volit, pak nemá koho volit! Pravicový volič nemá vůbec žádný výběr. Voliči, kterým vyhovovala zlodějská doba devadesátých let minulého století mají na výběr hned z několika prokorupčních stran - ODS, ČSSD, KSČM, KDU-ČSL, TOP 09. ANO je strana těmto stranám hodně podobná, jen se tváří jako protikorupční, ale prozatím žádnou velkou korupci neodhalila. SPD je strana jednoho muže a ostatní strany mají jen malý vliv. Z výčtu všech stran je zřejmé, že solidní volič nemá na výběr ani jednu solidní stranu. Je to smutné, ale je to tak.

7 3
možnosti
Foto

Pokud hledáte dokonalost, tak ji nenajdete.... statistiky mluví dost jasně,jsou to senioři kdo dávají ANO moc...

1 6
možnosti
KT

Tak vzhledem k tomu, že někde stále leží 350 miliard, které stačí jen zvednout, je to opravdu jen pakatel. ;-D

Koneckonců, nic se neděje, na palubě se stále tančí.

5 2
možnosti
Foto

No, Kláro, už to začíná být málo. Bude muset prodat lithium z Cínovce. ;-):-)

3 4
možnosti
JS

Klid, zatím je to ve fázi návrhu a vsadím se, že to nakonec nebude 6 000 Kč;-).

2 0
možnosti
PK

Vždy budou prachy pro někoho přinášet mezigenerační rozkol ..at už něco pro důchodce, nebo zvýšení porodného atd. Je to ale prostě potřeba...

4 3
možnosti
Foto

Co je potřeba? Můžete to upřesnit?

1 4
možnosti
RK

R59a77d50e89k 17K53o62h83u46t

24. 8. 2020 22:17

Takže nenávist ne? Aha. A co ty kecy o plném žlabu, o mlaskání, o tom že důchodci jsou mdlého rozumu atd?

10 1
možnosti
JP

Ano, co jiného bylo Přemluv bábu (neb bába s dědkem jsou mdlého rozumu a my mladí jsme sežrali veškerou moudrost světa)?

7 0
možnosti
JK

J23o15s74e79f 29K67l56a90t

24. 8. 2020 22:00

Je to hloupé, jsem důchodce, Babiše, Zemana, komouše, socany, okamurovce nevolím, ale do Lidlu nakupovat chodím, protože občas musím prostě nakoupit.

4 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2018x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.