Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Nejlepší synové a dcery našeho národa brání Koněva

Na protestní akci bránící sochu maršála Koněva se sešla opravdu vlastenecká elita - ti nejlepší kdo mohou kázat morálku. Komunisté a rusofilní agitátoři v jednom šiku hlásají lži, které šíří ruská ambasáda. Prý vlastenci....

Co je vlasteneckého na podpoře lží ruské ambasády a obraně sochy člověka,který se podílel na potlačování protikomunistického povstání v Madarsku a na okupaci naší vlasti? Podle účastníků je asi vlastenec každý kdo je komunista nebo šíří ruskou propagandu. Opravdu je vlastenec bývalý místopředseda komunistů a marxista Skála? Nebo snad líbač ruských nacionalistů Foldyna?Nebo dokonce komunistická mlátička a proruský agitátor Ondráček? Volfová? Volný? Doubrava? Pořád ti sami,kde je potřeba podpořit ruskou propagandu,tam je najdete....

K této sestavě se účastí hradního mluvčího Ovčáčka přípojil i prezident Zeman. Český prezident v jednom šiku s komunisty, proruskými agitátory a politiky z politického dna.Sice bohužel nic překvapivého, ale na celé kauze Koněv to nejvíce nechutné. Prezident jako hlásná trouba lží a pomluv  ruské ambasády vedle odpadu české politiky, který už naštěstí pomalu vymírá ( komunisté ) nebo ho málokdo bere vážně ( Volfová s 0,1 procentní podporou voličů), oranžového kůlu v plotě Foldyny či  poslance Volného, který svou politickou mrtvolou ozdobil kandidátku pidistrany Volfové.

Prý se falšuje historie? Jak? Odstraněním sochy konkrétního člověka, která připomíná jen jeho a nikoho jiného? Neúcta k padlým?Toto opravdu není pietní místo, kde by někdo urážel  padlé nejen ruské vojáky. kteří zahynuli při osvobození naší vlasti. Tak jak to tvrdí komunisté a kremelští poskoci. Tito padlí mají své pietní místo v Praze na Olšanských hřbitovech o které se Česku s úctou vzorně stará. Stejně tak jako o mnohé další jejich hroby po celé naší vlasti.Na rozdíl od Rusů víme co je slušnost a úcta k padlým.

Lži a demagogie, které šíří ruská ambásada, komunisté a proruští agitátoři v čele s prezidentem jsou jen sprostotou, urážkou a pomluvou Česka. Od ruské ambasády se nic jiného čekat nedá, od komunistů také ne a od kašpárků typu Foldyny už vůbec. Pokud se ovšem k jejich proruskému plivání na naši zem připojí i český prezident je to vrchol nechutnosti a ostuda. To si opravdu máme nechat od Ruska diktovat, kde a jaké sochy máme mít a co k nim máme cítit? Toto patolízalství a submisivní postoj má být projevem vlastenectví?

Vedení Prahy 6 by mělo přestat  přešlapovat na místě a sochu zapomenutého maršála poslat do Ruska jako to udělali před 30 lety Poláci. Když tam o ni nebude zájem, tak jako na ruské ambasádě, může ji darovat  nějakému muzeu s podobnými exponáty. Vedle Stalina,Gottwalda nebo Lenina bude neschopný komunistický maršál mezi svými a Foldyna s Ovčáčkem ho mohou i tam zdobit květinami, když o to tolik stojí.

Na padlé vojáky, kteří padli při osvobozování Prahy by se ovšem nemělo zapomínat a je úplně jedno o koho jde.Ti si naši úctu za svou nejvyšší obět zaslouží na rozdíl od komunistického maršála.Na volný podstavec umístnit symbolickou sochu a zbytek památníku osadit  jmény, pokud jsou známa, padlých vojáků i civilistů - opravdových vlastenců. Teprve ted by to bylo skutečné pietní místo a ten nejlepší způsob jak ucpat demagogům jejich ulhané huby, bez ohledu zda jsou ruské, české či prezidentská...

PS. K papouškování ruských i komunistických lží,demagogie a pomluv se přidal pouze od klávesnice i Váslav Klaus junior, jak málo překvapivé.....

 

 

Autor: Zdeněk Bárta | úterý 3.9.2019 6:02 | karma článku: 35,71 | přečteno: 1511x
  • Další články autora

Zdeněk Bárta

Je útok na symbol naší pomoci Ukrajině bojem proti chudobě?

Dav dezolátních chcimírů zaútočil na budovu Národního muzea s úmyslem sundat ukrajinskou vlajku. Zákony platí pro všechny a policie konala dobře svou práci. 18 "bojovníků proti chudobě" bylo zatčeno. Co vůbec chtějí ti lidé?

12.3.2023 v 6:49 | Karma: 42,05 | Přečteno: 3897x | Diskuse| Politika

Zdeněk Bárta

" Už mám těch starostí o důchodce plný zuby"

"Pořád jsem to nějak bral, ale toto už je moc. Nedělejte z nich chudinky. Růst důchodů je rychlejší než růst mezd. Důchodci nemají hypotéky, nemají malé děti, které se školní výbavou a oblečením stojí plno peněz..."

4.3.2023 v 7:17 | Karma: 29,16 | Přečteno: 1193x | Diskuse| Politika

Zdeněk Bárta

Stávka za důchody! Ochromí zem stávka koblihových důchodců?

Dostanou přece přidáno jen 760 korun. To je okrádání důchodců! I důchodci jsou rozděleni a to i přesto, že si je Babiš a spol. bere do huby všechny. Na bezohledné sobce - to jsou ti koblihoví a na ty normální. Slušné a chápající.

3.3.2023 v 6:57 | Karma: 44,25 | Přečteno: 10297x | Diskuse| Politika

Zdeněk Bárta

Projedí dnešní důchodci dětem budoucnost?

A pochopitelně i nám ostatním. Mají zbýt na nás kdo jdeme do důchodu za 10, 20 či více let jen dluhy a problémy s financováním našich důchodů? Pořád čtu jak si důchodci své důchody zaslouží. Jak celý život dřeli. A co my? My ne?

28.2.2023 v 12:32 | Karma: 42,46 | Přečteno: 7071x | Diskuse| Politika

Zdeněk Bárta

Jiří Rusnok podpořil Pavla - Babiš je chaos.

Různé osobnosti či "osobnosti" se vyjadřují k prezidentské volbě a je celkem zajímavé či spíše smutné jak málo výrazných osobností máme. Bývalý premiér "zemanovské" úřednické vlády a guvernér ČNB Jiří Rusnok je jednou z nich.

26.1.2023 v 7:11 | Karma: 0 | Přečteno: 250x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Demonstrace v Tbilisi pokračují. Premiér odvolal návštěvu Spojených států

3. května 2024  7:08

Gruzínská policie začala zatýkat demonstranty, kteří i ve čtvrtek pokračovali v metropoli Tbilisi v...

Izrael zasáhl budovu bezpečnostních sil v Damašku, osm vojáků utrpělo zranění

3. května 2024  6:43

Při izraelském vzdušném úderu byla ve čtvrtek večer zasažena budova syrských bezpečnostních sil na...

Záplavy na jihu Brazílie si vyžádaly desítky obětí, přehradám hrozí kolaps

3. května 2024  6:23

Rozsáhlé záplavy, které v těchto dnech sužují jih Brazílie, mají nejméně 29 obětí. Dalších 60 lidí...

Soud poslal na čtyři roky do vězení kapitána lodi, na které uhořelo 34 lidí

3. května 2024  6:14

Americký soud poslal na čtyři roky do vězení kapitána lodi, při jejímž požáru zahynulo v roce 2019...

10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?
10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?

V digitální éře, kde technologie proniká do všech aspektů našich životů, se také zvyšuje riziko podvodů. Od falešných e-mailů a inzerátů až po...

  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.