Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Jo, pane Bárto, ještě před pár měsíci by to byl zaručený karmohoň, dnes už je to jiné. Overkilling se tomu říká:-) Na druhou stranu, tohle je blábol takové povahy, že by to snad neuspělo ani tehdy, ale piště dál, to rozhodněR^;-D

4 0
možnosti
MR

M68i65l64a16n 10R15a31d29e22k

26. 1. 2014 19:24

ja bych si rad do Zemana kopnul take, kdyz vidim ceskou politickou scenu, jsou to kaspari, vidlaci co se neumi slusne chovat, neumi slusne mluvit, hanba me fackuje za ceske politiky. Ne ze bych si jinych vazil, cest vyjimkam, ale umi se alespon chovat.

Ale to ze se jede podivat za vojakama, kteri jsou tam dobrovolne, to ho chvalim, a ma to tak byt. Takze se asi na tu vzacnou navstevu divaji jinak.

2 0
možnosti
ZB

Nejde o Zemana.Nečas byl dvakrát - toho jste také chválil? Dvakrát?Tady přece nejde o žádné kopání, jen hledání smyslu takovýchto "hrdinských" výletů...

0 0
možnosti
Foto

ač pan Zeman není mým oblíbence, tenhle počin patří mezi ty chvályhodné.

Ale jinak jsme stejně hloupí jako Poláci - na takovou misi vyšleme v jednom letadle prezidenta, ministra obrany a náčelníka generálního štábu.

3 0
možnosti

To je fakt, že to byl nerozum posílat je takhle společně, kdyby se něco stalo tak by byla  asi Česká republika několik let úplně ochromena

0 0
možnosti
JS

Nejsem zastáncem těchto vojenských misí kde taháme kaštany z ohně za jiné, ale když je tam vrchní velitel posll  (nebo alespoň po svém zvolení neodvolal) považuji za korektní, aby se tam zajel podívat.

3 0
možnosti
LJ

Já bych podotkl, že v tom Afganistánu až tak moc životy nenasazují. Pět mrtvých za pět let není tak strašné číslo. Damozřejmě, je škoda každého člověka. I k mírové vojančině to riziko tak trochu patří. Napřáklad v Příboře mají vypsáno několik desítek pilotů, kteří na letišti v Mošnově a jeho okolí přišli o život při haváriích MIGů.

0 0
možnosti
Foto

Při každém velkém vojenském cvičení bývala vypsána norma počtu usmrcených vojáků. To je prostě živost vojenský.

1 0
možnosti
Foto

Zaujala mě rozdílnost střihu neprůstřelných vest na přiložené fotografii. Je z ní patrno, že jeden z vyfotografovaných, ač opírá se o hůlčičku, má snad ještě záměr se v budoucnu rozmnožovat nebo co. Nepotěšilo mě to.

0 0
možnosti
Foto

Já myslím, že kdyby tam odletěl sám velký, největší, Khárl, kdyby se mu tedy podařilo na ten prezidentský stolec dosednout, tak si u článku můžeme změnit znaménka a jina ho nechat beze změny.

2 0
možnosti
MT

Můžu vás ubezpečit, že rozhodně žádné kameny nenatírají a neberou to jako zbytečnou buzeraci. Proč se vlastně některého z těch vojáků z Afghoše nezeptáte? Vy asi žádné neznáte a jen tak si tu cintáte pentli. Oni si zpravidla těchto návštěv dost považují, berou to jako potvrzení, že na ně státní představitelé nezapomínají, ať už tam jede ministr obrany, náčelník genštábu, či dokonce prezident - zrovna Zemanovi to u vojáků zvedlo body.

Ale ono se to dobře sliní od kompu, když vám nehrozí, že nejdál pojedete tak do Benešova.:-/

11 1
možnosti
BM

Možná ani na vojně nebyl.

Hezký den

3 0
možnosti

Řekl bych, že úplně první hrdina byl Křišťálový Staník, který si za povodní vlezl v maskáčích do potoka a nechal se fotit.

2 0
možnosti
MK

A co Baudyš? Který jako první na světě chtěl sestřelit letadlo zevnitř? :-)

1 0
možnosti
MK

R^

Jinak podle Hradu to byla tak tajná cesta, že si myslím, že o ní ti vojáci ani neví.

0 0
možnosti