Nahý Babiš. Kolik žaludků mají jeho voliči?

Chci se vrátit k (ne)slavnému školnímu vystoupení Babiše jinak. Dětem z jejich pohledu tak moc nevadilo, že Babiš skoro nic neví. Jen je to zaskočilo. Nebylo to ovšem pro ně to nejdůležitější. To důležité bylo jeho chování.        

Co na to děti?

" Bylo to zvláštní. Vůbec se k nám nechoval jako k dětem, spíš jako k novinářů co jsou jeho nepřátelé, hrozně tvrdě. My přece nejsme jeho nepřátelé. S každou otázkou couval dál od nás. Pak už se nám vůbec nedíval do očí, nevydržel nás oslovovat jmény. Jen tak otráveně ukazoval"

Velký údiv vzbudila taška se soudními papíry, kterými se v jeden moment začal Babiš ohánět. "On šel do školní třídy a měl sebou papíry od soudu? On je nosí všude?" smály se děti.

Nakonec se ani nerozloučil a nevzal si od nás dárek.

Máme hloupé děti? Nakonec názor jednoho z nich, který by se měl tesat do kamene.

JMÉNA PLANET VÁM MOHOU VYPADNOUT. ALE CHOVAT SE K LIDEM HEZKY TO VÁM VYPADNOUT NEMŮŽE.

Děcka jen potvrdila to co bylo i hned vidět s krátkého videa. Hnusné a nepřátelské chování vůči dětem pokládající otázky. Hloupého nesympatického dědka, který není schopen odpovědět ani na ty nejlehčí z nich. 

 Kandidáta na českého prezidenta Babiše.

Nejvíc mi celá situace připomněla pohádku Císařovy nové šaty. I v ní nakonec dítě ukázalo na to co dospělí nechtěli vidět. Císař je nahý. Stejně tak nahý je nyní Babiš. A není to hezký pohled. Jaký to pro něho musí být pocit, že všichni kolem něho ví co je zač. Nevzdělaný směšný primitiv. To už neschová. Má stejnou ostudu jako císař.

Jeho fanatickým voličům to pochopitelně vadit nebude a už se zoufale jeho nahotu snaží komickými konstrukcemi zakrývat a nechtějí ji vidět.

Musím upřímně napsat, že voliče Babiše nechápu. Budou to většinou ti samí kdo minule volili Zemana. To se dá celkem pochopit. I když jsem ho nevolil a psal proti němu musím uznat, že hlavně na začátku mandátu měl svoje kvality, kterými oslovil voliče. Nelze mu upřít charisma. Byl to skvělý a často vtipný řečník, který dokázal dlouho mluvit bez přípravy a zaujmout. Prezentoval se jako vzdělaný člověk, který přečetl spoustu knih. To vše na něm jeho voliči obdivovali. To chápu. Jsou to vlastnosti hodné obdivu. Navíc Čech jako poleno.

Babiš je jeho opakem. Uplakaná onuce bez charisma, blekotal a tragický komický řečník. Nyní odhalený primitiv a nevzdělanec neznající základní věci. Trapná figurka které se smějí děti. Nulová znalost české kultury. Nejen, že nemá Švejka pod kůží jako my všichni. On ho ani nezná. Čím on oslovuje svoje voliče?

To stačilo přišoupnout seniorům pár stovek mimo zákonnou valorizaci aby mnoho z nich šlo za ním jako ovce?

Něco takového jim stačí?

Jaký pocit budou mít děti před kterými se Babiš ztrapnil jako arogantní nevzdělaná směšná figurka až bude jeho prezidentský portrét vzhlížet na jejich snahu o vzdělaní ze zdi jejich třídy?

Nezbývá než doufat a volit tak, aby se tak nestalo....

https://www.respekt.cz/agenda/ze-nevedel-planety-a-svejka-je-v-pohode-ale-proc-se-k-nam-choval-takhle

 

 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zdeněk Bárta | neděle 18.12.2022 6:06 | karma článku: 45,14 | přečteno: 7159x