Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Přemýšlet nad takovou trivialitou je zbytečné.

Prakticky je již rozhodnuto.

Nicméně si myslím, že by se mělo volit pouze jednokolově a ten kdo by měl víc, by automaticky vyhrál - a generál už mohl v neděli slavit definitivně.

;-)

0 0
možnosti
Foto

Karma, tyto volby podle mého nerozhodnou ti, kteří "přeběhnou", ale ti, kteří nepřijdou. Z těch, kteří volili demokratické kandidáty, o kterých píšete, "přeběhne" minimum lidí. Takže nebezpečí je v tom, že nepřijdou. Ale i kdyby jich nepřišel milión, tak zbyde pořád víc, než kolik měl Bašta hlasů, a to by museli přijít všichni, čemuž nevěřím. Spíš věřím tomu, že Babišovi ubudou voliči, kteří ho volili v prvním kole. Není přece možné, aby úplně všichni byli beze studu, komu dali svůj hlas.:-)

2 0
možnosti
Foto

Som normálne zvedavá ku komu sa nezohodnutí voliči a voliči iných kandidátov priklonia.

0 0
možnosti
Foto

Neviem, či obaja kandidáti majú reálne šance v krátkej dobe o ne zabojovať, sú to hlasy väčšinou mladých ľudi, ktorí nemajú nejaký záujem asi rozhodovať medzi týmito dvoma kandidátmi, pri ktorých cítia, že vekovo i ideologicky im nesedia,a ako nižšie píšete, stačí aby napadol sneh a šup na hory ku vám alebo ku nám.

1 0
možnosti
Foto

No, Janka, toto by mohla změnit paní profesorka Nerudová, která se zachovala naprosto fantasticky a státotvorně, když nabídla panu generálu Pavlovi, že mu pomůže ty mladé lidi, kteří šli za ní, získat. To je naprosto úžasné, a jak řekl sám Petr Pavel bezprecedentní gesto, které jsme u nás ještě nezažili. Paní Nerudová si tímto získala můj neskonalý obdiv, protože ukázala, že i politika se dá dělat slušně. A jelikož je to mladá "holka", tak se lehce může stát, že ji jednou budu volit.:-)

1 0
možnosti
Foto

Podle mě zajímavější otázkou bude kolik jich propadne. Migrace k Babišovi je možná v případě jedinců ale ne nějakého zásadního celku. Skvělou taktiku k Babišově podpoře zvolil soudruh Filip. Gratulace dvěma komunistům k úspěchu je směšná, ale dovedu si představit, že může zapůsobit...

3 0
možnosti
Foto

Prepadne ich asi väčšina, nieže by som vám ako susedom nefandila.

1 0
možnosti
RK

Již jsem to psal jinde. Včera jsem nevěřil vlastním očím, když Baviš prohlásil, že bude usilovat o hlasy z Vacláváku. Představa, že to naši antivaxeři hážou Babišovi, tak ta mě dostala málem pod stůl. Ale jejich myšlenkové pochody jsou nevyzpytatelné.;-)

4 3
možnosti
Foto

Babiš je tady přece pro všechny. Nosí u sebe Jezulátko a před pár dny shlédl filmy Havel a Rozhovory s TGM...já mu to snad taky hodím.;-D

2 2
možnosti
Foto

J60a84n 74Š16i18k

17. 1. 2023 7:40

Jsem taky z vesnice vyhrál tady Pavel. Důvodem je, že u nás žije hodně mladých, ale v okolí je to jinak. Dle mého názoru volby Pavel - města a Babiš-vesnice, ovlivnila do značné míry skutečnost, že dlouhodobě dochází k vylidňování venkova. Z našeho kraje mladí většinově prchají z různých důvodů do Prahy, Brna nebo světa a na vesnicích zůstává zejména starší generace. Hezký den

4 0
možnosti
MK

Stačí, když napadne sníh a začne mrznout. Spousta, zejména těch mladších vyrazí na hory a na druhé kolo se vykašlou.

2 0
možnosti
Foto

Ano. I to může rozhodnout a předpověd počasí z mého pohledu nevypadá dobře...

2 0
možnosti