Mynář - gauner ? Ne. Kámoš kterému darujeme 5 994 109.

Se Zemanem je už asi opravdu konec. Tempo kterým jeho kumpán Babiš začal házet jeho nejbližší spolupracovníky přes palubu je obdivuhodné. Loutkovodiči Zemana jsou nyní zátěží. A taková to byla dobrá parta. Babiš - Zeman a spol.

Ted se ještě tvářit, že s nimi Babiš neměl nikdy nic společného. V podstatě je ani nezná. Tvrdě na ně. Nejedlý? Zabavit diplomatický pas. Proč až nyní? Dřív to nikomu z vlády nevadilo? Celých 8 let ?

Mynář? Tvrdě zkritizovat a vyzvat k rezignaci. Nyní je to veřejný nepřítel bez morálních zábran. Gauner. Dřív nebyl? Ještě v červnu to byl velký kamarád, který by se jistě ničeho nemorálního nedopustil a kterému se šlo servilně na ruku. Proč asi? Za dost podivných okolností jeho firmě odpustilo Ministerstvo financí vrácení skoro 6 milionové dotace o kterém rozhodl dotační úřad ROP Střední Morava. Tato státní instituce to vidí jako podvod. Kvůli této kauze je Mynář i trestně stíhán.

Poslušná ovečka Babiše Schillerová splnila svůj úkol. Pochybně vylákaných 6 milionů zůstává v Mynářově kapse. Nepřipomíná Vám to něco? Stejně pochybně zneužité dotace a trestní stíhání za stejný skutek jako Babiš. Oba jistě nespravedlivě stíhaní. Lidé prostě závidí peníze a úspěch. S morálkou to pochopitelně nemá nic společného  Jsou to oba borci. Vrána k vráně sedá. Tedy až do okamžiku kdy už není potřeba a hodí se přes palubu.

Doufám, že i v této záležitosti bude požadovat Babiš vyšetření proč vyšlo Ministerstvo financí tak servilně vstříc zájmům Mynáře. To asi ne, že? Na tento případ by se měl zaměřit nový ministr financí, který už nepatří do politické divize Agrofertu. Příjemná změna.

A co Ovčáček? Na toho Babiš útočit nebude? Přece nebude útočit na svého tak nadšeného a upřímného fanouška. Zranil by jeho city.

" ANO, VOLÍME ANO. ANDREJ  BABIŠ  JE  SLOŽITEJ  ČLOVĚK, ALE  DEJCHÁ  ZA  TUTO  ZEMI. TAK SE  VYKAŠLETE NA  XY  A  HODTE TO  ANDREJOVI. PRO REPUBLIKU! "

Hezky to Ovčáček napsal. Bude tak agitovat pro Andreje i v příštích prezidentských volbách?

Já osobně bych ocenil kdyby do té doby dvojka Babiš a Mynář dýchala vzduch na stejné cele odsouzená za stejný druh podvodu.

A co Ovčáček? Ten už patří na psychiatrii. Třeba se někdo zamyslí i nad tím, že volí a smýšlí podobně jako nábožensky blouzníci komunista patřící do blázince.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/dokument-proc-lide-od-schillerove-vysli-vstric-mynarovi-168794

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zdeněk Bárta | středa 20.10.2021 7:09 | karma článku: 29,62 | přečteno: 795x