Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jistě že mohou. Ve výchově dětí není až tak rozhodující, zda je "rodič" homo či hetero.

Kdysi dávno jsem četla nějakou odbornou studii, že 40 % lidí není geneticky vybaveno pro výchovu dětí. Pan Zdeněk Zámečník níže očividně do této skupiny patří Rv

4 0
možnosti
BG

Tahle pasáž se mi líbí: "To jsou homosexuálové opravdu horší než vypité bezzubé hloupé líné socky, které na své vlastní děti totálně kašlou nebo nejsou schopni je vychovat...?"

Lidi jsou sice různí a i mezi homosexuály se najdou černé ovce, ale tenhle argument platí minimálně ze dvou důvodů:

1) Mezi homosexuály, přesněji řečeno během sexu dvou osob stejného pohlaví, nemůže dojít k náhodnému početí.

2) Lidé jakékoliv orientace pohlaví, kteří se nedokážou postarat ani sami o sebe nebo náplň jejich soukromí tvoří večírky a nevázaný život, jistě o adopci nebudou mít zájem. Podle mého názoru totiž o adopci zpravidla usilují jen ty páry, které jsou trvalé, stabilní a zabezpečené.

1 0
možnosti
Foto

Přesně tak.Pary usilující o adopci ať už hetero či homo jsou v podstatě stejné.Stabilni a zajištěné....

2 0
možnosti
Foto

Mohou homosexuální páry vychovávat děti?

Pokus si ty děti nebudou opatřovat nějakými krkolomnými způsoby, tak v tom problém nevidím.

0 0
možnosti
Foto

oprava - Pokud si ....

0 0
možnosti
ZZ

ne, měli by naskákat dobrovolně do macochy, jako nereprodukující se jsou pro společnost neperspektivní

1 5
možnosti
MV

Vhodné by bylo to, aby se lidé Vám podobných názoru nereprodukovali.

6 1
možnosti
VM

Fandím všem ex-gayům a konverzní terapii.

0 1
možnosti
MP

Já bych celkem souhlasil, že u dětí v dětských domovech, o které není zájem mezi vhodnými heterosexuálními páry, by adopce homosexuálním párem mohla být povolena. Ale jen jako nejzazší možné řešení. Pokud má zájem i vyhovující heteropár, měl by dostat vždy přednost.

Ale vyvarovával bych se argumentů typu: "To jsou homosexuálové opravdu horší než vypité bezzubé hloupé líné socky, které na své vlastní děti totálně kašlou nebo nejsou schopni je vychovat...?" I mezi homosexuály mohou existovat "líné a vypité socky", neschopné se postarat o své vlastní dítě (třeba z předchozího hetero vztahu), to nesouvisí s orientací. Takto to působí jako že "homosexuálové jsou ti slušní a hodní, proto by jim měly být svěřovány děti, na rozdíl od heterosexuálů, mezi nimiž je mnoho zloduchů a ztroskotanců, kteří si své děti nezaslouží..."

5 1
možnosti
Foto

I73v51a52n 59M55a61r94e21k

28. 8. 2020 16:49

Mohou? . . . . . .Ano, ale jen ty, které "vlastnoručně" přivedly na svět. R^

5 3
možnosti
MM

A co sirotky, nebo odložené do babyboxu?

2 0
možnosti
Foto

Tady nesmí být na prvním místě zájmy homosoexuálů, ale v první řadě zájmy dítěte. Například já jako dítě bych do homosexuálního páru být adoptován nechtěl, protože bych se bál posměšků okolí. A tak by všichni ti úředníci, co rozhodují, do čí péče to dítě půjde, by se měli umět vžít především do situace dítěte a snažit se mu pokaždké najít normální rodinu s mužem a ženou.

10 3
možnosti
MV

Z "normálních rodin může a ženy" často děti končí v DD odkud se, když mají štěstí, dostanou k lidem, kteří jim lásku a výchovu rádi dají. A je burt, jestli jde o hetero nebo homo rodiny. Podstatné je dětem dát to, o čem píšu - ctít v první řadě zájmy dítěte - jak píšete Vy.

5 2
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2018x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.