Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P33e66t14r 85H23a87n21n53i92g

17. 3. 2021 10:07

Pane Bárto, zcela výjimečně s Vámi naprosto souhlasím a udělil jsem článku karmu. S každým slovem tohoto článku souhlasím. Ostatně Rozumní jsou jediná vlastenecká strana, která souhlasí s nařízeními vlády. (Ovšem, přesně tak, jak to píšete, že některá omezení jsou zbytečná, ale existují, tak se musí dodržovat a v zájmu respektu k policii nesmí být policie popotahována za to, když kontroluje dodržování nařízení a pokud někdo i přes domluvu neuposlechne, tak, podle jasných pravidel koná). Tak proto jsme se rozešli s ostatními vlasteneckými stranami, které zcela, dle našeho názoru, podkopávají respekt k policii. Ten bude, dle nás, v době pocovidové a neradostným vyhlídkám, co nezaměstnanosti a bídy týká, velice potřebný. Jinak se ocitneme ve státě, kde se člověk nebude moci spolehnout na nástroj bezpečnosti, to jest policii.

0 0
možnosti
KJ

Samozřejmě souhlas. Jen jedna technická. Příčinou zakleknutí, nebyla absence respirátoru, ale neochota se legitimovat a pokus o opuštění místa incidentu. TAkto to vypadá, že strážníci jen číhají ve městech a každého kdo nemá náhubek srazí ve stylu amerického fotbalu. Celý incident by měl pravděpodobně jiný průběh, kdyby se postižený odmítl nasadit respirátor, ale na požádání předložil doklady a v případě, že by na tom orgáni trvali by je doprovodil na služebnu. tam by trval na tom, že ten bazmek nosit nebude ať mu to dají do správního. TAm by jim řekl to samé s tím, ať to dají k soudu a soud by nějak rozhodl.

2 0
možnosti
Foto

K77a85r34e97l 87R87y45b73á47k

15. 3. 2021 22:19

ach ano-uherské hradiště. divné město kdesi na východě. tam nevadí, když psychopat vystřílí hospodu a ti "opravdoví" hrdinové to nechají

i v koncentráku dozorci dělali "jen svou práci"

tohle je selhání policistů-kteří by jen tak mimochodem měli mít psychotesty.

měli to nechat být-nenasadíš si nesmysl, tak půjdeš do správka. samozřejmě se nebudeme bavit, že správko je nezákonné-stejně jako byl zákrok. no to je jedno-žijeme v totalitě, takže to nikoho nezajímá.

ale dám sem jedno hezké školení-aby jste věděli, jak policajti o těch, kdo je platí smýšlejíRv

https://tydenikpolicie.cz/kazdy-obcan-ma-povinnost-uposlechnout-zakonne-vyzvy-policistu-a-strazniku/

a ještě si dáme výživný brífink

https://www.youtube.com/watch?v=dLzQBGiFRwA

chcete ještě něco víc?

0 7
možnosti
Foto

J69a23n54a 36M57a21j49o23v19á

15. 3. 2021 22:49

Pletete si Uherské Hradiště a Uherský Brod, víte to?

6 0
možnosti
MO

Aby bylo jasné: donucovací prostředky nebyly použity kvůli tomu, že neměl roušku. Ale z důvodu, že odmítl prokázat totožnost a strčil do strážníka. Co asi mohl čekat?

5 0
možnosti
FS

Kdo ví, co by se mu stalo v USA či v Rusku kdyby odmlouval a následně strčil do policajta.

0 0
možnosti
JN

J80i31r14k65a 92N77o42v36á43k

14. 3. 2021 14:59

nojo, na bezbranného chlapa s malým děckem si troufnou, ale když jim tam v restauraci střílel chlap po lidech, tak byli zalezlí v úkrytu a čekali tam tak dlouho, až se pachatel sám zastřelil.

1 10
možnosti
Foto

Tak tohle je dost přitažené za vlasy. Srovnáváte zásah proti ozbrojenému střelci s rukojmími, proti idiotovi bez roušky? Navíc to bylo v Uherském Brodě. A na základě pomalého zásahu v UB byly u policie zavedeny prvosledové hlídky s patřičným vybavením - tedy vesty, pušky a rychlejší auta. A tento chlap byl vyzbrojený velkou dávkou arogance jak k policii, tak ke svému dítěti

9 0
možnosti
PS

Tak jo máte jí tam. Nedodržuju machruju musím nést následky. A ještě jeden efekt už několikrát jsem se pohádal na přechodu pro chodce. Klasika na semaforu svítí červená a maminka/tatínek přebíhá s dítětem za ruku. Krásný příklad pro potomka jak se chovat k čemu je červená proč tam ti ostatní "idio.." stojí. Pokud dotyčného upozorníte většinou se dozvíte že pospíchá občas i něco o tom že vám do toho nic není. Co asi vyroste z človíčka jehož názor se utváří a zásadní vliv mají rodiče kteří dnes a denně ukazují že oni zákony dodržovat nemusí ?

6 0
možnosti
PV

Velkým plusem této diskuze je fakt, že pan Nožička a paní Jandová jednou táhnou za jeden provaz ;-).

4 0
možnosti
AT

Vsadil bych se, že to zmíněný blogér jednou v nějakém svém blogu nebo v diskuzi použije jako důkaz své nestrannosti

0 0
možnosti
MC

Karma....Správně řešíte příčinu, ne následek. O zákroku lze pochybovat, ale příčina je jen a jen v hlouposti otce.

20 0
možnosti
AJ

v USA je to už pokřivené, nechápu za co dali té rodině toho recidivisty odškodnění. Policajti dělali co museli... .

3 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2018x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.