Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když jsme u té špinavé kampaně, vybavil se mi dialog z filmu (snad Limonádový Joe), kde Miloš Kopecký sehrál jednoho ze svých nezapomenutelných padouchů. Ten tam na výtku, že je to podlé, odpověděl: "Podlé? Možná. Ale nesmírně účinné!"

Mám dojem, že tímto výrokem se řídili mnozí lidé z volebního štábu Miloše Zemana jako například pan Štengl.

0 0
možnosti

Chce to trochu optimismu.

Ta cena za to, že si můžete zvolit přímo prvního presidenta, se vyplatí!

Přemýšlejte především o tom, který z kandidátů pro vás více udělal.

Možná, že dojdete k opačnému úsudku.

Dnes a zítra máte nejvyšší moc a to rozhodnout o svém presidentovi!;-)

0 0
možnosti
ZB

Napište  mi co dobrého udělal  Zeman pro Vás, až mám možnost se hned se začátku něčeho chytit. Žádný z kandidátů pro mě neudělal nic a nic neudělá, na to jsem tu já sám.

1 0
možnosti
Foto

Pořád přemýšlí, co tak strašného udělal pan Zeman autorovi článku. Muselo mu to asi hodně změnit život, že z dokázal toto v nenávisti napsat.Rv

2 1
možnosti
ZB

Pane Koliho, vy si opravdu myslíte,že Karel je fašista a chce nás připojit k Německu? Pokud ano, je to Váš názor, já vám ho neberu. Já si naopak myslím, že je to pomluva a lež. Pokud něco nemám rád, je to lež a pomluva. Článek byl směřován proti způsobu vedení kampaně a kritizoval jsem i druhou stranu.

1 0
možnosti
HH

Víte autore, že ani vy nemusíte mít pravdu, protože co udělá případný prezident "Karel" nemůžete vědět. To, že někdo na tuto možnost upozorní ještě nedělá pomluvu a lež, možná tak strašení, i když nějaké indície zde již jsou.

Počkejme si na výsledek voleb a případně na presidentské skutky jednoho nebo druhého kandidáta. Jen ty ukáží, kdo lhal.

1 1
možnosti
ZB

Rok 1998, akce " čisté  ruce" se  zdála na začátku pravdou, aby se ukázala jako lež. Kdo lže v politice tak dlouho, tomu já nevěřím už nikdy ani slovo.Nemám krátkou paměť.

0 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.