Máme bránit prezidenta. A před kým? A proč?

Čeká snad na našich hranicích armáda sudetských Němců či miliony uprchlíků, kteří netrpělivě čekají na konec prezidenta? Velkého vojevůdce a uznávaného respektovaného státníka, který jim jediný brání v obsazení naší země ? 

Někteří jeho voliči mohou mít podobnou šílenou představu. Takovou ji asi má i místní bloger Šarapatka, jinak bývalý Tomiův poslanec a aktivní proruský poskok.

https://milansarapatka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=777721

Jaká je vůbec dnes situace? Senát si vyžádal od ošetřujících lékařů informaci o tom zda je prezident v současné době schopen zastávat svůj úřad. Dostal ji. Konec lhaní hradní bandy loutkovodičů a podvodníků. To je pozitivní. Nebo si snad chtěl někdo od Mynáře a spol. dobrovolně dál kález na hlavu?

A co dál? Klid a čekání na další lékařskou zprávu. Až potom se obě komory Parlamentu sejdou a přesně podle ústavy rozhodnou co dál. Je to nějaký špatný postup? Má být opravdu v čele země prezident, který není schopný vykonávat svůj úřad? 

Pokud zpráva a doporučení lékařů bude stejné není co řešit. Dočasnému odebrání svých pravomocí se prezident nevyhne. Ve své funkci ovšem zůstává stále dál. Pochopitelně celkem zbytečně, ale není Zeman ve své funkci zbytečný už mnoho posledních měsíců? Pyžamový prezident, kterého jeho loutkovodiči ukážou veřejnosti na pár minut jednou za půl roku?

Pokud se jeho zdravotní stav zlepší natolik, že bude lékaři uznán schopným má možnost pokračovat dál. Co vůbec bude dělat? Už jen z posledních sil intrikovat, kalit vodu a rozeštvávat lidi proti sobě. To jediné opravdu umí. Opravdu potřebujeme někoho takového? A výsledek? Jedna velká nula. Nic pozitivního a přínosného pro naši zem. Nic inspirujícího pro mladé, kteří jsou budoucností pro každou zem. Nic dobrého na co by se mělo vzpomínat. Voda se za ním rychle uzavře.

Už nyní je prezident za živa mrtvý. Možná tak SPD si z něho udělá soukromou ikonu. Dost ostudný a všemu vypovídající výsledek. Lhář, rozeštvávač a Ikona proruských kolaborantů.

Bránit prezidenta? A před kým? Před lékaři, kteří chtějí umožnit starému vážně nemocnému pacientovi odpočinek a klid? A proč? Máme uštvat vážně nemocného starce k smrti jak to předvádí jeho okolí? Všem těm hyenám jde pouze o funkce a parazitování. To se dá celkem pochopit. Hledat za tím něco víc je ovšem komické. Pravomoci přejdou na někoho jiného a prezident bude dál vegetovat v LDN Lány. 

Život jde beze změny dál. Jedinou změnou bude odvolání hyen a parazitů kolem prezidenta. To má být ta národní tragédie? Opravdu půjde někdo bojovat za Mynáře, Nejedlého, Ovčáčka a další bývalé funkcionáře už zaniklé straničky SPO, kteří v hojném počtu u různých korýtek okupují Pražský hrad?

Pokud má někdo tu potřebu tak jistě může. Celkem by mě zajímalo co se na takové demonstraci sejde za lidi. Proruský "vlastenec" Šarapatka a jemu podobní tam jistě chybět nebudou....

 

 

 

 

Autor: Zdeněk Bárta | sobota 23.10.2021 7:48 | karma článku: 29,88 | přečteno: 686x