Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myslíte, že Váš článek p.Vyvadil pochopí? Karma

8 4
možnosti

V18á16c59l18a98v 51R90o19d

15. 11. 2012 12:43

Vyzývat k DEFENESTRACI a ODPORU  JAKÝMIKOLIV  PROSTŘEDKY je, myslím si, už hodně za hranou zákona!

9 4
možnosti

J57o31s45e60f 66K32r17u13m

15. 11. 2012 11:47

tak nevím, jak s těma 50tejma létama. autor se do nich tak nějak taky vrátil, co?:-(

2 11
možnosti

No jasně, popravil Vyvadila.

0 0
možnosti

P64a62v76e49l 69K88u67l58a

15. 11. 2012 11:40

Podle fota u perexu ve mně nejdříve hrklo, že se jedná o další skvost z pera pana exposlance a exsenátora. Naštěstí ne. Takže samozřejmě souhlas a karma. Jen technická poznámka, jelikož se mi namísto jmen diskutujících zobrazují jen jakési shluky písmen a čísel, tak ani nevím, jestli už je přítomen v diskusi samozvaný mluvčí té lůzy, Rudla Holík ? :-)

13 5
možnosti

Určitý pohyb byl zaznamenán:-)

1 3
možnosti

Tak snad je jasné úplně každému alespoň průměrně inteligentnímu člověku, že hyeny cítí kořist v podobě blízkých voleb a vyjí a vyjí v očekávání co největšího kusu kořisti.

Ale jednou z výsad demokracie je, že i tito hysteričtí komici mají plné právo kafrat si co je zrovna napadne.

5 2
možnosti

Pan Vyvadil jen žvaní. Já nesouhlasím s tím, co on píše, že by se mělo defenestrovat, ale pokud jsou to jeho názory, tak je zajímavé, že o nich píše, že by SE měla udělat defenestrace, ale ani náznakem nám nesdělí, že on v té záležitosti něco udělá. Přitom je poměrně známá osoba, bydlí v Praze, je ve věku ideálním pro vůdce a organizítora, tedy dost starý, aby měl zkušenosti, ale ne zas až natolik, aby to bylo už na závadu. Neboli je to takový revolucionář, který vyřvává, ale do akce, s kterou je přeci jenom spojeno riziko, pošle jiné lidi. Prý se má udělat defenestrace, ale už nedodává, že s defenestrací jsou spojena rizika: člověka při tom může zastřelit ochranka, může ho v sebeobraně uškrtit defenestrovaná osoba, revoluce nemusí vyjít a její aktéři se mohou potom zodpovídat před soudem z vraždy. Do těch rizik se panu Vyvadilovi nechce. On je revolucionářem na úrovni žvanění, ale kůži na trh, ať už v přímém boji, nebo v podobě následků trestně právních by podle něj měli nést jiní.

6 3
možnosti

Taky máte pocit, že se v poslední vynořila spousta klávesnicových proroků a buditelů? Používají s oblibou fráze, že by SE MĚLO něco udělat, že LIDEM (néé té směšné straně) brzo dojde trpělivost, že bychom to MY MĚLI vzít do vlastních rukou, případně doplní, jak jsou ČEŠI pohodlný a zbabělý národ?

7 2
možnosti

ulgus veritatis pessimus interpres-Luza je nejhorším vykladačem pravdy. Vzpomínínám na Nečasovo vyjádření k odcházejícím poslancům ODS a přijatým zákonům a nejsem si jistý jestli Senecovu definici nesplňuje. Kdo je lůza?

4 2
možnosti

Děkuji, že jste do této diskuze zatáhl i mého oblíbeného filosofa.

1 2
možnosti

Díky za tento článek Zdeňku:-)

7 6
možnosti

Zájimavé!!!  

U nás v r. 1984 působila legálně ČSSD jako součást NF a měla své poslance ve Federálním shromáždění? Tak to jsme se ve škole neučili. A to dnes se učí ve škole?

5 2
možnosti

Děkuji za opravu.Její předchůdkyně...to jsem se opravdu nevyjádřil přesně, na tom,že Vyvadil začal svou politickou kariéru už za komunistů to jistě nic nemění...

4 5
možnosti

S poslední vaší větou autore souhlasím a proto se vám raději vyhnu. :-)

7 6
možnosti

Ani se Vás nebudu ptát jak jste dopadl na "lůzoměru"....

8 8
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.