Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SH

Bacha, Banga už neslaví vánoce a čistí. (Nebo Dvořák osobně?)

2 0
možnosti
MP

Proč se nevyšetřuje např. kauza CASA, proč dodnes, už je to přes půl roku, nejsou ve vazbě oba miliardáři? Opravdu to panu Chrástkovi a paní Kočí nedochází???

3 3
možnosti
MD

Co to má společného se zatýkáním Nagyové?

5 0
možnosti
MP

Paní Kočí, už mnoho let nevolím levicovou stranu, např.ODS, ale zásadně pravicovou stranu. Objektivně píšu i o Rathovi, i když si to na druhé straně zaslouží. Obě kauzy jsou politické divadlo, velmi dobře zahrané. U Ratha mi nehraje např. proč jsou dialogy dabované. Nesrozumitelnost je nesmysl, vždy byli všechny odposlouchávané rozhovory srozumitelné. Velmi těžko se diskutuje s někým, kdo je zaujatý a dotyčného zbožnuje či nenávidí.

1 1
možnosti
MD

Takže vy milujete Ratha a já myslela, že byste zasunul Janince a vy radši Davídkovi. I vy šibale;-D.

4 0
možnosti
PK

P10e91t91r 95K51h74o60l

25. 12. 2013 16:57

Velmi hloupý tendenční článek. Nagyová byla zatčená v rámci zatýkání a zajišťování důkazů na více místech. A to pravděpodobně z důvodu minimalizace ztráty důkazů. Neumím si představit, že by nějaký státní zástupce čekal na okamžik až obviněná vyleze z bytu a půjde do práce. Nehledě na skutečnost u takto vysoce postavené osobě, která má přístup ke stejným informacím jako premiér vlády. Podle Vás tedy měli počkat až si ráno vyřídí u snídaně pár telefonů a možná dostane befel?

Vyšetřování jako celek ukazovalo troufám si říct na organizovaný zločin na nejvyšších místech státní moci. Na videu jsem viděl až přelidský způsob zatčení, policisté a státní zástupci nejsou blbci, aby si neuvědomovali citlivost zatčení kdy budou objáhci se chytat každého stébla na napadení pro neadekvátnost zásahu. Pokud vím zatýkání osob podezřelých z organizovaného zločinu probíhá většinou velmi velmi tvrdě a bez jakéhokoliv ohledu na lidskou důstojnost, vše pro výsledek zatčení a bezpečnost zasahujících a nezůčastněných osob. Ohledně pí.Nagyové- zatím je puze obviněna ze zneužití pravomoci, ale nezapomínejme na podezření z účasti na korupčním jednání v nejvyšších patrech politiky, napojení na organizovanou hospodářskou kriminalitu atd. Nečas je u mně obyčejný srábotka, kdy z pozice moci ještě jako premiéra dehonestoval spolu s Kalouskem vyšetřovatele kauzi CASA. A Nagyová? Ani se nedivím, že navštěvuje psychiatra. Nečekaný a velmi strmý pád z jednoho z nejmocnějších lidí do vazby zamává asi s každým. Z vrcholu přímo na hubu. 

 Na závěr. Dle mého zadržení až velmi mírné, ve většině demokratických i nedemokratických zemích by to bylo asi velmi tvrdší a nepříjemnější pro zatýkaného.:-P;-)

14 3
možnosti
JC

Zajisté máte pravdu. Ale vyčkejte, pan Kindl, pan Petr, Miroslav a dozajista i autor zamilovaného blogu Vám to ozřejmí poněkud jinak! Se budete divit, jaké máte zrakové, sluchové a jiné vady.;-) ;-D

7 2
možnosti
IH

I73r91e11n18a 83H52r82u93b40á

25. 12. 2013 15:43

"Doufám, že  nikdo  nechce  tvrdit, že  všichni  tito  vysocí  státní  úředníci  brali  své  nadstandartní  odměny  pouze  proto, že  všichni  byli  milenci  Petra  Nečase"  :-)

5 0
možnosti
MP

Pokud vejde do diskuse absolutní primitiv schopný jen urážet, pak celou diskusi zkazí. Kdo nemá argumenty, tak jen uráží. Urážkami dokazujete svoji primitivnost.  Na rozdíl od vás vám přeji pěkné vánoce. zloba, závist, zášt, ty at pominou...

2 3
možnosti
MD

Vy nemáte argumenty. Beranidlo není roztahovák futer. To pozná i malý děcko, kromě ovšem vás. Ozbrojenci nejsou borci v taktických vestách. V těch chodí normálně na ulici. :-P

7 3
možnosti
VH

Zle, matičko, zle. Nejsou zde sice Brandeburci, ale čeští voliči.  Když brečeli voliči ČSSD (někteří) nad čistým a zlatým Ráthem, bral jsem to jako samozřejmost. Propaganda ČSSD je zaměřena na voliče jisté úrovně.  Když se ovšem nechají zblbnout voliči pravice, je absolutně zle. Přitom jak Rath, tak Nečasová - Nečas využívají jen ústavního práva obhajovat se i lží a lží a lží.

2 3
možnosti
MP

Pane Hrubý, i když Ratha nemám v lásce, přesto tvrdím, že obě kauzy jsou velmi vysoká politická hra a velmi dobře zahrané divadlo pro veřejnost. Ještě o příštích vánocích se bude případ Nagyová stále vyšetřovat, Ištván bude mluvit, že stále vyšetřují, a ještě příští vánoce budou oba miliardáři, kvůli kterým údajně kauza začala, tak budou na svobodě. Vsadíme se?!?

2 4
možnosti
VH

Nepravda: "nasadili medvěda"; nasazena byla pouze pouta

Nepravda:  "neřekli proč"; řekli - na základě příkazu státního zástupce (nic jiného se při zadržení neuvádí)

Nepravda - jak hrom (a nejsvinštější): "chovali se jak gestapo"; komentář netřeba.

 Pravda (panem Nečesem nesdělovaná):  Za  20 let existence ČR zde (přímo či nepřímo) vládla ODS celých 14 roků. Po celou dobu byl pan Nečas členem ODS, poslancem (koaliční či smluvně opoziční většiny), tři roky vicepremiérem a třiapůl roku premiérem.  Policie a státní zastupitelství tedy jsou takové, jaké ODS utvořila a jak se na tomto utváření pan Nečas podílel.

8 2
možnosti
MD

V posledním Reflexu je s Nečasem rozhovor. Málem se rozbrečel jak to jeho Janinku poznamenalo. Prý chodí k psychiatrovi!!! A že k němu chodí lidi z toho jak se k nim v práci chovala, to už nezmínil. Policistky jí údajně rozkopávaly její kabelky LV. Prý jí záviděly její atraktivnost  jak chodí hezky oblékaná. ..se zbláznil. Tak to dopadne když atomový fyzik začně přemýšlet radarem.;-D

9 2
možnosti
MP

Kdyby si pro vás přišli v brzkou ranní hodinu ozbrojenci v kuklách s beranidlem a medvědem v ruce...Kvůli takovému "trestnému činu Je to skutečně přiměřené?

2 2
možnosti
MD

Beranidlo neměli. Ozbrojence si představuju jinak.

7 2
možnosti
MD

Video bylo sestříhané a nebyly tam určité věci...Co tam nebylo? Jak jí hromadně znásilnili a ona si jen upravila sukni a cudně se usmála? U ní by mě to nepřekvapilo...nebo jí vyžrali lednici? čabajky v rukách nedrželi a plné škraně neměli;-D.

6 4
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.