Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Bárto, něco jiného je se v opilosti podělat, a něco jiného to ráno rozmazávat po zdech, jako že už to tam bylo.

Nerozmazávejte.

2 0
možnosti

Tak byla ta raketa Ukrajinská, nebo ne ?

8-o

0 2
možnosti

V diskuzi pod článkem o návštěvě rakouského kancléře se také vyskytl ruský trol a kolaborant. A víte, jak byl odhalen ? Ve svém příspěvku napsal, že jednat se mělo dřív, teď, že teď už je pozdě. No chápete to někdo ? Co si to jako dovoluje ?;-ORv

0 0
možnosti
Foto

Rusáci lžou, a bylo to tak vždy, a je s podivem, že v zemi, kde je s tím 40 letá zkušenost, jsou lidé stále ještě nepoučení - lhali před napadením, a lžou samozřejmě stále ... :-/Rvinformací je dost, a když nerorumíte ruštině ani ukrajinštině, tak jsou i v češtině ... všude, třeba zde - https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/rusove-zasahli-balistickou-raketou-preplnene-nadrazi-v-kramatorsku-zahynuly-desitky-lidi-40393262 ... a je zvláštní, jak málo stačí, když má někdo "zřejmě" nějaký zatím skrytý důvod, že? Bude veletoč?

Armáda RF samozřejmě Točku U používá, důkaz zde https://youtu.be/wPgXVFMw1kI - a bylo to na webu dávno před tím, než byl proveden útok na Kramatorské nádraží, tím jsem si naprosto jist :-(Rv

3 1
možnosti

https://www.forum24.cz/europoslanec-david-spd-siri-ruskou-propagandu-z-utoku-na-civilisty-v-kramatorsku-vini-ukrajince/

Pane Barto, vy sirite stejně hloupé bláboly jako espedak David.

Není vám to trochu hanba?

Jdete cestou pana blogera Bartoně.

4 0
možnosti

A dovedete pochopit rozdíl mezi tím, když někdo tvrdí, že to byli Ukrajinci a někdo jiný zase, že nemůžeme mít vůbec žádnou jistotu, kdo raketu vystřelil ? Pro vás to asi vyjde nastejno, pro jiného zase ne.

Ano, slyšel jsem něco o twitteru, že tam je nějaký důkaz.

Jsem si jistý, že kdyby někdo přišel s tím, že na twitteru je důkaz o ukrajinské vině, tak se tomu vysmějete.:-P

1 1
možnosti

Já si myslím, že společnost je tak zpitomělá z relativismu, pochybování a podsouvání nových pohledů, že už pomalu nedokáže mít pevný názor ani na jednoduché věci a pomalu bude pochybovat jestli je voda mokrá, nebo elektřina kope. Vlastně váš blog krásně ilustruje škodlivost relativismu ve válce a zabíjení. Tolik jste se vymezoval proti užitečným idiotům, až jste napsal blog přesně ve stejném stylu. Bez vojenské erudice (což ostatně zde na blogu nemá nikdo z nás) přesně znáte směr a poloměr výbuchu kazetové bomby a kdy a za jakých podmínek dokáže vysklít okno. Na toto téma bych předpokládal i nějakého vojenského analytika z ruské strany, který by přispěchal s podobným tvrzením. Důvod přece má, tak kde je? Bez znalosti komunikace, nebo nahrávek hovorů tvrdíte, že všechny válečné zločiny jsou výhradně individuální selhání jednotlivce, nikoli rusského velení. Takže buď russké velení nemá páru, co jejich podřízení provádějí na Ukrajině, nebo vydali nějaké rozkazy, které byly v Buči a podobných místech zjevně porušeny. Jaký je asi trest v russácké armádě za porušení rozkazů? Ukrajinci vydali jména, adresy, osobní údaje. Je někde ve zprávách, že by russácké velení nechalo zatknout 64. motostřeleckou divizi, nebo kdo to v Buči byl? Naopak jsem ve zprávách viděl příslib vyšetření válečných zločinů na russáckých vojácích. Dmytro Kuleba sice nesmyslně relativizoval, že to nemůžeme pochopit, ale jasně kategoricky střílení do zad odsoudil a že to Ukrajinská justice spravedlivě vyšetří. Naproti tomu russácká strana o Buči - podvod. Kramatorsk podvod a provokace a to i když vydali prohlášení pět minut před dopadem rakety. Tvrdíte, že útok nebyl záměrný, aniž byste znal záměr russácké taktiky. Co když záměrem russáka je namočit UA armádu do válečných zločinů? Munice a výzbroj obou armád je podobná, kdo pozná rozdíl? Bloger na IDnes? Co když russák potřebuje, aby Západ začal pochybovat o pověsti Ukrajinské armády a přestal tak dodávat zbraně a finance?

Já to nevím. Vy taky ne.

3 0
možnosti
Foto

Web je plný informací, a to i skutečných odborníků, Michale - a nejen o tomto případu, o všem, a myslící jedinec se schopností rozlišovat a chápat, si tak může udělat dokonalý obrázek, chce-li, a ne že ne. Tohle bude mít jiné důvody, a lidí, kteří "obrátí", především díky ekonomickým dopadům, díky naší pomoci Ukrajině a Ukrajincům co k nám prchají, bude přibývat, bohužel. Vláda by měla více vysvětlovat a komunikovat své kroky, aby předešla vlně nenávisti, často dokonce závisti. Hrůzná doba ...

2 0
možnosti

P49e15t21r 39L78o92r52e37n76c

11. 4. 2022 18:36

Ále..., pane Bárto,

čtu Vaše blogy a přemýšlím nad nimi, i když ne vždy se s něčím můžu plně ztotožnit, ale dovolím si přátelskou radu:

Nechtěl byste poslední dva (+Hyde park) blogy smazat? To se myslím docela nepovedlo, což se může stát i mistru tesařovi, ale proč se v tom ještě rochnit...

4 1
možnosti
Foto

No, věřit Rusku, po všech těch zkušenostech, já nevím......

3 0
možnosti
Foto

Pokud by Rusové na Ukrajinu nelezli, nemusel by vzniknout tento blog, protože to téma by prostě neexistovalo.

To je to prvotní a to mějme stále na paměti.

[UA] [UA] [UA] [UA] [UA]

11 0
možnosti
Foto

Inu, za války se může stát, že se zaútočí omylem někam jinam. Dokonce se může omylem zaútočí i na vlastní síly. Autor však ve svém prvním článku pochyboval o tom, zda na nádraží v Kramatorsku vůbec k nějakému útokun došlo. Dokonce podezíral Ukrajince, že to všechno jenom zaranžovali. A právě toto mnoho čtenářů popudilo.

4 0
možnosti

Pokud někdo použije méně přesnou raketu na město, dává tím jasně najevo, že je mu úplně jedno, kam dopadne a kolik lidí zabije. V tomto smyslu to byl cílený a záměrný útok, který měl potenciál zabíjet civilisty. Takových raket vystřelili Putlemortovi skřeti spousty, a tentokrát to dopadlo snad nejhůř, jak mohlo.

4 0
možnosti

No jo, ale tuto raketu vystřelili samotní Ukrajinci, nebo se mýlím ?

:-/

0 1
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.