Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Na Čt 24 stále probíhají diskuze a střídají se tam různí hosté, kteří se snaží vykoktat ze sebe nějaký názor. Dost se rozcházejí, ale jak vidím, tak neví nikdo z nich více než kdokoli ostatních. Jediný fakt, který víme je ten, že to letadlo spadlo. Příčiny znají pouze autoři havarie letadla.

1 0
možnosti

Fanatičtí konspirátoři a tzv. fanoušci konspiračních teorií, jsou v podstatě pacienti a měli by se léčit. Vše co se ve světě odehrává přisuzují spiknutí, podvodu a iluminátům. Žádné argumenty, žádná fakta, prostě si umanou nějakou teorii a tu jedou hlava nehlava.

1 0
možnosti
ZK

Z26d84e53n70a 89K42o42č78í

25. 7. 2014 8:12

Mám ale takový dojem, že pan Bárta nechtěně mezi takové konspirátory patří také. !!;-D

1 0
možnosti
Foto

Chybí mi dvě teorie: zásah meteoritem a laserem ze satelitu.

3 0
možnosti
Foto

Nezapomeňme teorii pana Řezníka, že si ten protiletadloví komplex postavil nějaký soukromník (fanoušek pokeru) a chtěl ho prostě vyzkoušet.

3 1
možnosti
AB

Ono nejjednodušší a nejvíc pravdivé je vždycky položit si otázku, komu se to hodí do krámu a zbytek náhle vyplyne sám. Bohužel lidé radši věří komplikovaným a nelogickým ptákovinám.

2 0
možnosti
IH

suhlas. ale plati to len, ak sa to nestalo omylom alebo z hluposti.

0 0
možnosti
Foto

Konspirují i obyčejní lidé, že využívají konexe a jiné lidi aby ovlivnili jejich rozhodnutí, aby se stalo to či ono. Proč by to nedělali ti mocní a vlivní.  Samozřejmě, že to dělají.  Většina věcí které se dějí se děje, protože někdo chtěl aby se tak stalo.  Dějiny nejsou sledem náhod.

0 0
možnosti
MM

Diktátor, lhář, zloděj, a slizký skřet Putin a jeho masmédia, která vytvářejí lži jednu za druhou a někteří to  jako ovce se vším všudy žerou, jako nejlepší krmí. Tož dobrou chuť.

3 0
možnosti
JR

J29a74r11a 39R50a98n92k

23. 7. 2014 18:47

Nejhorsi byla naprosta absence moralky a etiky, nejdrive nechteli k mistu nikoho ze zahranici pustit, pak zazaly mizet dily z letadla, dokumenty.......Rv

1 1
možnosti
MD

Tak, ted jsem precetl i clanek a musim svym zpusobem potvrdit slova pana Jezka. Veskera diskuse k vasemu prispevku je zbytecna. Neni ji k cemu vest.

0 3
možnosti
MJ

Mám dojem pane autore, že veškará diskuze k Vašemu příspěvku je zbytečná, napsal jste to totiž naprosto přesně a za to karmuji.

6 0
možnosti
MD

Tak zacneme u nazvu clanku. Jen at si tvori, konspiruji, hledaji, davaji stranou a odhazuji do kose. Vase hamburgerova zdanliva nadrazenost vam da sama na 'zadek'.

0 1
možnosti
Foto

Všechno špatně. Každej ví, že Elvis žije, Michael Jackson žije, Putin nelže, separatisti podávají pravdivé informace a nekradou, Rusák přinese blahobyt tam, kam strčí čumák a tráva není zelená. A kdo věří CNN a BBC je ovce.......;-D;-D

8 0
možnosti

Nevím, jestli Elvis a Michal žijí, ale tím, že Putin nelže, tak tím si můžete být jistý. Asi jako výrokem, že přece se točí.

1 1
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.