Kdy nastane konec rouškového blbnutí...?

Další rouškové výjimky ve kterých se mnoho lidí začíná ztrácet.Proč nezavést jednoduché pravidlo? Roušky pouze v MHD, obchodech a na úřadech. Proč pořád trvat na nesmyslnostech. Jen proto, že je to "hezky česky nesmyslně"...?

Venku začíná být horko. Předpokládám, že si toho některý z vůdců Rouškové sekty všiml. Nošení roušek je stále nepříjemnější a tím spíš, že v mnoha případech úplně zbytečné a nesmyslné.

To je opravdu takový problém upravit povinnost nošení roušek pouze na uzavřené prostory s větší koncentrací osob? Obchody, úřady, MHD. Důležitější pravidlo je dodržování rozestupů, omezení osobních kontaktů, desinfekce a pečlivá hygiena.

Dnes ráno jdu na zastávku autobusu naší prázdnou vesnicí. Sám čekám na zastávce. Přijíždím do malého městečka za prací. Od zastávky autobusu to mám ještě kus pěšky. Všude prázdno, ulice jako vymetené, nikdo nikde. Po celou dobu bych měl mít podle nastavených pravidel roušku. Opravdu Vám to nepřipadá jako hloupost? Ještě štěstí, že nejsem alergik.

Tedy už vlastně jsem. Začínám být alergický na vynucování nesmyslných a nic neřešících rouškových pravidel. A to i přesto, že jsou někdy k smíchu. Ode dneška nemusí mít rozhlasový či televizní moderátor, který je ve studiu sám roušku. Hurá!! Proč my Češi pořád tak blbneme a ještě u toho má mnoho lidí pocit, že jsme nejlepší?

Nějak se to s námi táhne. I tu sochu Stalina jsme kdysi a není to tak dávno museli nesmyslně postavit největší na světě. Nakonec jsme byli všem k smíchu...

Autor: Zdeněk Bárta | pátek 1.5.2020 7:36 | karma článku: 32,37 | přečteno: 1196x