Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

mezzo

3. 6. 2012 17:02
Myslím ....

Tak to jste napsal velice dobře. Narozdíl od hysterických výlevů jiných blogerů, kteří by z prostého vandala udělali politického, neohroženého hrdinu, kterého by oni volili prezidentem.

Objektivní, věcné. Dobré .....

2 0
možnosti
M

mamsrb

3. 6. 2012 10:39
Ještě je třeba doplnit, že

to co pan president správně odmítl jiný člen vlády řeší podnětem k nejvyššímu soudu. Což nekritizuji, protože tato klukovina byla pro mne vždy na úrovni přestupku a ne trestného činu už z toho důvodu, že škoda vznikla daňovým poplatníkům (už v okamžiku, kdy z daňových příjmů bylo ODS proplaceno výpalné za voliče) a ne ODS, která si z těchto peněz  pořídila pár stupidních plakátů.

Musím přiznat, že ač mírumiluvný občan jsem měl chuť upravit obdobný výtvor z dílny ČSSD, když mě Paroubkův ksicht sliboval "SNÍŽÍME VÁM CENU ELEKTŘINY" . Měl jsem nutkání dopsat "a proto jsem podepsal zákon 180/2005 Sb. o podpoře fotovoltaiky a schválil cenu 14,5 kč na 20 let a to i za cenu, že by paní Langerová nechala ukřižovat.;-)

2 0
možnosti
AS

viveka

3. 6. 2012 11:18
Re: Ještě je třeba doplnit, že

Jasněže to byla klukovina na úrovni přestupku. Trestným činem je až následné vyhýbání se trestu za onen přestupek. A za to mladý pán sedí, ne za ty plakáty.

Co se týče plateb za výsledky voleb, jsou rozdělovány podle získaných hlasů a tedy zcela v souladu s vůlí voličů=poplatníků.

4 0
možnosti
LH

nespavec

3. 6. 2012 10:19
P. Smetana

je podle mne kluk, který podlehl náhlému pokušen´( podle jeho vyjádření) a nedokázal se k tomu postavit čelem. Nahrál mu, samozřejmě i zájem medií a bylo to fajn udělat ze sebe politického vězně. Jen doufám, že této masáži nepodlehne i NS - to potom opravdu nežijeme v právním státě!

1 0
možnosti
V

Vasco.blog.idnes

3. 6. 2012 10:11
Nejhorší je dělník,

který má potřebu druhým dokazovat, že on je taky inteligentní, vzdělaný a úspěšný. Takový se snaží tak zavděčit, až jeho kecy nakonec přerůstají ve fanatismus. Z takových se rekrutují ti největší šmejdi v dějinách, dozorci v koncentrácích počínaje, diktátory konče. Nevím, co mě to napadlo zrovna při čtění článků tohoto autora... :-P

5 0
možnosti
ZB

racek612

3. 6. 2012 10:41
Re: Nejhorší je dělník,

Zavděčit? A komu, a proč...Váš  systém  myšlení  je  poněkud  zvláštní...opravdu  také  nechápu  co  Vás to  napadlo  při  čtení  mých  příspěvků...?

2 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.