Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M79i52l57a84n 11K37e58s35l

6. 3. 2022 20:30

V NATO musíme být.Kdy bychom nebyli v NATO,tak nás neschlamstne Putin,ale Německo a Polsko.Vždyť se o to již dvakrát pokoušely.

0 1
možnosti
Foto

Nic víc, než se zviditelnit. Politická troska. A lidská zřejmě také.

12 0
možnosti

Ten zkrachovalý politik se chytá každého stébla naděje, které by ho mohlo vrátit zpět do politiky. Naštěstí (téměř jako vždy) opět šlápl do něčeho měkkého, ještě kouřícího.;-D

P.S. A rakety u nás chci taky :-)

8 0
možnosti
VH
MV

Jyrka se třeba i očima vyčůrá... hlavně, že bude zase chvíli viděn. Konec stejně smutnej jako konec Zemana.

9 0
možnosti
JD

J81a27n 30D79o58u29š44e21k

6. 3. 2022 15:55

Základny NATO máme v každé zadnici. Vytvořili jsme vojenskou velmoc jako odpověď na jiné. Přetahujeme se o to kdo má větší klacek. Otázka je kdo bude ten magor a klacek použije ve velkém.

0 6
možnosti

Otázka je, kdo s tím klackem umí lépe blufovat. V tom pokeru bohužel zatím Putin vede. Stačil jeden jeho výhružný projev, aby západní svět stáhl chvost:

„Ať se nám kdokoli pokusí postavit do cesty nebo tím spíše vytvořit hrozby pro naši zemi a náš lid, musí vědět, že Rusko okamžitě odpoví a následky budou takové, jaké jste v celé své historii ještě nezažili.“

2 0
možnosti
Foto

Myslíte rakety směřující "čumákama" nahoru nebo dolů?

0 10
možnosti
Foto

Ani vtipná, ani chytrá, ani moudrá.:-/

10 0
možnosti
LT

Hm, možná jsem si to špatně vyložil, ale nepsal náhodou Paroubek...tedy pan Paroubek (budu slušný a diplomatický) to tom, že cituji:

Pokud snad někdo z českých politiků najde kuráž, povzbuzený svými americkými přáteli, prosazovat u nás znovu umístění vojenské základny USA, postavím se rád do čela - pokud o to ovšem lidé z té organizace budou stát - hnutí NE základnám.

Zdroj: https://paroubek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=784488

Naprosto v pořádku, já dotyčného chápu. Ovšem osobně vidím rozdíl mezi vojenskou základnou USA a vojenskou základnou NATO. To, že USA je dá se říci čelným představitelem NATO ještě přece neznamená, že na základně musí být američtí vojáci.

Už jen pokud vezmu zakládající členy NATO, tak mám na výběr. Belgie, Dánsko, Francie, Island, Itálie, Kanada, Lucembursko, Nizozemsko, Norsko, Portugalsko, Velká Británie a Spojené státy americké. Takže je libo tu mít britské Ozbrojené síly Jejího veličenstva? Případně německý Bundeswehr? Italské Forze armate italiane? Není snad problém.

Nebo panu Paroubkovi ve skutečnosti nevadí ani tak základna USA, ale všeobecně základna NATO? Nu, to je pak problém. To se pak ovšem dotyčný staví na hodně zvláštní stranu.

2 0
možnosti
JR

J41a83n 35R14á50ž

6. 3. 2022 15:45

S umístěním základny NATO na našem území problém nemám, zvláště kdyby se jednalo o základnu vybavenou jako protiraketový štít. Jsme přece členy NATO,l ale s tím, aby nad tou základnou vlála jen americká vlajka problém mám.

0 0
možnosti
Foto

Já samozřejmě také, psala jsem to i tomu účetnímu z RaJe :-)

5 0
možnosti
Foto

Nechte "pana účetního Jyrku z RaJe" plavat a raději si pusťte libovolné DVD, kde hraje pan účetní Ugo Fantozzi. Je to mnohem větší legrace. Zaručeně.

1 0
možnosti
JK

J88a74n 16K81y37š90k46a

6. 3. 2022 15:03

Já taky chci naše rakety tady u nás, a taky v Kaliningradu, který bude po skončení téhle války odebrán Rusku.

2 0
možnosti
JL

Myslíte si, že Rusko přijde o Kaliningrad po ukončení války s Ukrajinou nebo po 3.světové? Já bych řekl po 3.světové, když ji prohraje. Tak to chodí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2018x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.