Kdo chce zaplatit od Ruska za osvobození od nacistů?

Pochopitelně nikdo.Tak jinak. Kdo má problémy s logikou,kdo je proruský demagog a lhář? Na tuto otázku my vždy odpoví web Sputnik, který propaguje zdejší proruskou pátou kolonu, která vymýšlí demagogické nesmyslnosti a lži.

Mezi propagované proruské Sputnikovce patří pochopitelně mimo komunistů i "vlastenci" z SPD. Tentokrát se na ruském propagačním a desinformačním webu zaskvěl sám Tomiův loutkovodič - bývalý odeesák Radim Fiala.

https://cz.sputniknews.com/ceskarepublika/2020042811868561-fialu-pobouril-navrh-piratu-chteji-aby-rusko-platilo-za-to-ze-nas-osvobodilo-od-nacistickych-zrud/

Věc je opravdu jednoduchá. Jedná se pochopitelně opět o sochu maršála Koněva a proruské aktivity kolem této jinak bezvýznamného a už z české strany vyřešeného problému umístnění sochy a jejímu přesunutí z veřejného prostranství do depozitáře.

Na samém začátku byla sochy zdarma nabídnuta k umístnění do prostor ruské ambasády s možností přesunu do Ruska. Nebyl zájem. Nyní Rusové zjistili, že sochu najednou nutně potřebují odvést se "zajetí" depozitáře zpět do Ruska. Svou šanci už však promarnili. Po sérii demagogických lží a vyhrožování z ruské strany toto gesto dobré vůle ze strany majitele sochy už nepřichází v úvahu.

Rýsuje se však jiná možnost. Pokud Rusové sochu nutně potřebují, navrhuje předseda zastupitelského klubu Pirátů na Praze 6 možnost jejího prodeje. Cena podle znaleckého posudku je 13 milionů korun. Pokut dříve nechtěli Rusové sochu zdarma, ted za ní musí zaplatit. To je obchod. Jejich hloupost a jejich problém....

Co z toho vyvozuje "vlastenecký logik" Radim Fiala? Rusové podle něho nemají zaplatit za sochu, kterou sami chtějí. Mají podle něho zaplatit za osvobození Československa od nacistů. Proruský demagog pochopitelně ví, že mluví ke svým voličům s nižším IQ a ví co si může vůči nim dovolit.Ovšem, že by byl někdo až tak hloupý a naskakoval si na takovéto demagogické velmi přízemní nesmyslnosti...? 

Pokud SPD o sochu ruského maršála tolik stojí jistě má možnost uspořádat sbírku a požadovaných 13 milionů dát do kupy. Co Vy na to "vlastenci", kolik dáte do kasičky? Tomio si pak sochu může vystavit na zahradě u svého tubusového paláce omylem pokládaného za mešitu. Jak vůbec pokračuje stavba, poslední informace, které jsem o ní sehnal jsou z listopadu minulého roku. To byly fotky hrubé stavby a materiálu zarostlého kopřivami. Už to má Tomio pod střechou, nebo finance za vlnu z jeho počlivě ostřihaných ovcí došly...?

A na závěr pokorná prosba pro zdejší "vlastence". Může mi někdo z nich vysvětlit co je na šíření proruských lží a pomluv, obhajování ruských výhružek proti Česku a vymýšlení demagogických nesmyslností vlasteneckého....? Ruská zadnice opravdu není naše vlast....

Autor: Zdeněk Bárta | středa 29.4.2020 12:39 | karma článku: 26,95 | přečteno: 1041x