Kauza Audi. Holčičky už nesmí jíst banán....?

Automobilka Audi se omluvila za reklamu, ve které vystupuje malá holčička pojídající banán. Reagovala tak na kritiku " hlasu lidu" ze sociálních sítí. Co je tak strašného na pojídaní banánu? Pozor! Fotíte tak i Vy svoje děti ?

Holčička ( cca 3 - 4 roky a oblečená) je zachycena na reklamní fotografii ledabyle opřená o předek vozu Audi RS 4 Avant jak ukusuje z banánu.

Kritika od některých uživatelů sociálních sítí byla zdrcující. Akt pojídání ovoce podle nich připomíná orální sex. Automobilka se tedy těmto úchylům omluvila za nevhodnost zcela dětsky nevinné fotografie. Tak to je opravdu skvělé. Firma ustoupila lidem, kteří mají v hlavě asi jen sex a ve svých představách vidí penis kdekoliv a v jakékoliv situaci.

Co kdyby ten banán jedl chlapeček? To už by bylo dobré nebo snad ještě více nechutnější? Takže při focení dětí pozor! Zvlášt v těchto horkých dnech, kdy mohou být i neoblečené.Stačí když bude Vaše děcko ukusovat banán a hned můžete skončit jako úchylný zvrhlík a dětský pornograf.....

Musíme být stále ve střehu a opatrní. V českém prostředí mohou být nebezpečné i jiné druhy ovoce. Já už jsem pro jistotu fotku našeho malého dvouletého nahatého traktoristy, který se s chutí zakusuje do malé broskve raději ze svého telefonu vymazal. 

 

https://echo24.cz/a/SSk5H/audi-pobourilo-holcickou-pojidajici-banan-za-sugestivni-reklamu-se-omluvilo

Autor: Zdeněk Bárta | čtvrtek 6.8.2020 8:12 | karma článku: 34,22 | přečteno: 1493x