Jsem nacista? Bolševik? Vulgární člověk?

Tohle vše jsem se o sobě dozvěděl. Podporuji vyloučení ruských sportovců ze slušné společnosti? Jsem nacista. Podporuji zákaz šíření proruské propagandy a lží? Jsem bolševik. Napíší o někom, že je  užitečný idiot? Jsem vulgární.

První nálepku nacisty beru v klidu. Je přímo z Ruska a byl jí označen Dominik Hašek, který stejně jako já požaduje vyloučení všech ruských a běloruských sportovců ze slušné společnosti. Nikdo s nimi nechce hrát. Na letošním MS v hokeji si už nezahrají. Rusům bylo odebráno i pořádáni MS v hokeji, které se mělo konat příští rok v Petrohradě a MS dvacítek v Omsku. A tak by šlo dlouho pokračovat. Někde sice ještě váhají a mlží. Tlak veřejnosti a sportovců je ovšem silný. Dobyvačná válka vedená mimo realitu žijícím šílencem a vyhrožování atomovkou není žádná prkotina

Nálepkou bolševika jsem dost znechucen. Tak nazývá jeden místní proruský užitečný idiot a "bojovník za svobodu" všechny kteří podporují konec proruských dezinformačních hlásných trub. To si ani dnes místní proruský agitátor neuvědomuje, že tyto "alternativní" weby jsou jen zbraní Ruska proti nám kde se pomocí vylhané propagandy vyplachují naivním lidičkám jako on mozky? Ještě nechápe, že Rusko je náš nepřítel a agresor před kterým se musíme všemi způsoby bránit? Tento způsob boje nemá s cenzurou nic společného. Každý kdo pod falešnou vlajkou "boje proti cenzuře" podporuje šíření ruských lží a propagandy je z mého pohledu pouze užitečný idiot.

A tím se dostávám k třetí nálepce. Je výraz užitečný idiot vulgární? Není to snad výraz pro člověka, který je zneužíván k šíření určité propagandy o jejímž konečném cíli nemá tušení? Je. To s vulgaritou nemá nic společného. Nechci si tady si stěžovat. Ten 48 hodinový trest jsem si užil. Když jsem ho dostal byla to pro mně i taková úleva, že si mohu dát na chvilku volno od zdejší proruské propagační žumpy plné užitečných idiotů.

V tu se bohužel v posledních letech blog iDnes proměnil. Často jsem jen nevěřícně hleděl jaké lži ruské propagandy, konspirace a nesmyslnosti zde mohou různí autoři bez problémů šířit. Někteří ty samé svinstva publikovaly i na dnes zakázaných dezinformačních webech.

Zákaz mi brzy skončí. Tu chvilku do toho dalšího využiju hned do diskuze pod článkem zdejšího oblíbeného konspiračního proruského dezinformátora a šiřitele ruské propagandy a lží. Hádáte správně. Je to ten Borec v hroší kůži, který se dnes fotí u rozvozu balené vody na slovensko - ukrajinskou hranici. Pro lidi proti kterým tady často štval a které nyní jeho oblíbený slovanský geroj Putin zabíjí a vyhání z domovů. Dál už se raději vyjadřovat k tomuto Borci nebudu, musel bych být opravdu vulgární....

A když už jsme u těch užitečných idiotů. Nemá snad máslo na hlavě i zdejší administrace, které sice vadí údajné vulgární slova, ale blogy plné ruských lží a dezinformací ji nechávají dlouhá léta v klidu? Stačí přece odkaz na zdroj. Co na tom, že zdroj je nyní už zakázaná proruská dezinformační žumpa. Každá mnohokát vyvrácená ruská lež je přece dnes "názor".

Autor: Zdeněk Bárta | pondělí 28.2.2022 20:32 | karma článku: 0 | přečteno: 711x