Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Zoufalá opozice už je v takovém blátě, že musí spoléhat na zoufalce v ulicích, kteří ale vlastně i politiky v opozičních lavicích popírají; vždyť ulice má rozhodovat, kdo bude (nebude) premiérem, jaký má být rozpočet atd. - tedy souborně - poslanci jsou k ničemu!!

Až bude miliónová Letná poslouchat Mináře na slovo, to bude teprve "tóčo"!! A vtom se Minář probudil s rukou v nočníku.

0 0
možnosti
MV

Babis mluvi o navstevach koncertu, Zeman radi demonstrace ignorovat...

no, co jineho jim taky zbyva, nez zlehcovat situaci, ze ktere maji obavy?

6 0
možnosti
OP

Nemyslím si, že se prezident či premiér domnívají to nebo ono, oni pouze dělají vše pro to, aby ty smrduté vody, které "vykadili", smrděly dál co nejdéle

4 1
možnosti

P44e26t53r 52Č24e29j63k29a

10. 6. 2019 10:17

Je to věc náhledu na věc. Fakt, že Fico na Slovensku odstoupil tenkrát kvůli těm demonstracím, které ho propojovaly s bezprecedentní vraždou novináře na Slovensku, se dneska ukazuje nejspíš jako chyba - protože se potvrzuje, že ten zločin vůbec nemá pozadí, které by s Ficem souviselo, takže došlo k odstoupení premiéra kvůli "ničemu". Důvod pro nějž byl donucen odstoupit, se nepotvrdil. Není to dobré znamení, je to spíš varovný signál.

200 tisíc lidí, 200 tisíc voličů vám v parlamentních volbách stěží stačí k tomu, prolézt do sněmovny - při vyšší účasti nestačí. To je pouze konstatace faktu - a vzhledem k tomu, že lze předpokládat, že ani ti demonstrující by nestáli za jedním politickým subjektem, tak to ještě více oslabuje sílu těch demonstrací. Zeman je politický pragmatik a nahlíží na to tímto způsobem.

4 2
možnosti
Foto

Fico byl pro Slováky symbolem všech negativ,které na Slovensku reprezentovala jeho státostrana SMĚR a pokud jde o slovenské protesty,ani ty neměly nějakou politickou jednotu,zůčastnili se jich příznivci mnoha stran,nebylo to vystoupení jedné politické strany,ale občanský protest.Stejně jako u nás...

4 1
možnosti
SN

:-).......netleskám Vám ani řada dalších! Vašimi jednostrannými agitkami se neproslavíte!;-D;-D;-D

2 9
možnosti
Foto

zato vaše "moudra jsou zde již evergreenem

7 3
možnosti
MB

MZ vlastně udal - Neudávejte udavače Bureše! Udatně čerpá dotace. Mezi udatníky mé - patří i má, oblibená rodina Tomanova. Otec dobrý, jablko ještě lepší! Nesrocujte se, uvolněte ,místo nebohým! = Komunistickým pohrobkům a agentům STB ! Kdysi jsem viděl svinstvo ! Neoholil jsem se, vzal jsem si i vygajdaný svetr a šel do televize. Tam jsem pravil - Komunisté to dělají blbě! Pak se začala zaplavovat Václavská náměstí i Letná! Dnes pravím = Komunisté to dělají dobře! Nechoďte na náměstí Václavské, či dokonce na Letou! Věřte mi, jsem Váš - Prezident, Miloš, sám to sobě dělám nejlépe ! ... :-)

8 1
možnosti
AM

Zítra si to magůrku užij.

0 0
možnosti
Foto

Otázka zní, co se po oslabení SMER na Slovensku změnilo k lepšímu?

3 1
možnosti
MB

No já nevím, ale tak nějak - Nabrali jiný směr a započli si i zpívat ! Pravda, tím ovšem zaostali, jak jim Sbormistr neopomněl na své náštěvě sdělit . Oni zpívají, fakt Hrozně !! :

Zloba, závist, zášt, strach a svár,ty ať pominou ... Ano, teď když tvá ztracená vláda věcí tvých zpět se k tobě navrátí, lide, navrátí....Uznejte sám, to je hrozný popěvek ! ... :-)

3 0
možnosti
LT

Tak teď už opravdu zamačkávám slzy dojetí, celých 200 tisíc lidí bude demonstrovat. Působivé, rozhodně by okamžitě měla padnout celá vláda a prezident by se měl zastřelit strachy z toho velkého počtu.

A teď vážně. Autore, uznávám, že počet 400 tisíc lidí, kteří podporují zní velmi krásně a dělá to dojem, jaká že to není ohromná síla.....ne, není. Z celkové populace ČR jsou to necelá čtyři procenta, opravdu nic, co by člověk musel brát vážně.

Co se týká podpory komunistů, které se má Babišovi dostávat. Jen taková drobnost, když komunisté zvolili Václava Havla prezidentem, to nikomu nevadilo že?

Ne, když se na to poslední dobou dívám, tak ČR si nic takového, jako demokracii nezaslouží. Ani omylem. Ale než mi někdo vmete, že jsem komunista, tak upozornění. Komunismus si neslouží tahle republika už vůbec. Vláda lidu? Vše dělníkům? No to zrovna....

Myslím, že feudalismus či monarchie je takové ideální zřízení. V čele císař či král, pak šlechta, no a někde dole měšťané. Jistě, je pak ještě jeden stav. Němé tváře, poddaní, lidé bez jakýchkoliv práv, teda s jedním právem, pracovat pro svého pána......zkuste hádat, kam asi tak patří ti "vyvolení" z Václaváku a Letné.

Až si člověku chce postesknout, když ty "spravedlivé" demonstranty, kde je Kateřina z Komárova, když ji člověk potřebuje.

3 5
možnosti
Foto

Podlé této logiky by se neuskutečnila ani Sametová revoluce, protože procentuálně se jí účastnilo z populace málo lidí...

7 4
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.